سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 عنوان این هم عکس 3101 بازدید | 46 پست عکس سر پسرمپیرو تاپیک قبلمبنظرتون اوضاعش خیلی بده به پشت بخوابونم درست میشه یا ببرم دکترتو ظاهر صورتش هم مشکل درست میکنه؟؟؟ قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤) 1397/11/14 | 12:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61529 به پشت بخوابون برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 وای بچه😍دلم میخاد وای دعا کن منم زودحاملع شم ایشالله عزیزم،حتما قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 چشه مگه🤔الکی عیب میذارین رو بچه تون 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
كنجد_جوووون عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 6127 واي توروخدا اين سرش مشكل نداره خيليم قشنگه فداش شم يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 به پشت بخوابون آخه هفت ماه و نیمشه،میگن دیره قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
كنجد_جوووون عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 6127 عزيزم توروخدا عيب الكي رو بچت نذار كاملا سرش طبيعي هس يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 واي توروخدا اين سرش مشكل نداره خيليم قشنگه فداش شم جدی؟؟؟؟؟؟؟من دارم از نگرانی دف میکنم،همه میزنن تو سرم قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 گاهی رو به بالا بخوابونش که سرش خربزه ای نشه! بالش طبی هم بذار زیر سرش از اینا که وسطش گوده 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خانم_پاشا عضویت: 1396/02/31 تعداد پست: 11498 اگه بدونی سر دخترمن وقتی زیر 10 ماهش بود چه خربزه ای بود.... الان خوب شدهپسرت ک مشکلی نداره و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 چشه مگه🤔الکی عیب میذارین رو بچه تون میگن کله اش درازه میزنن تو سرمدارم میمیرم قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 آخه هفت ماه و نیمشه،میگن دیره تا یک سال و نیمگی میشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞