2777
2789
عنوان

این هم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 46 پست
اره والا  نگراني نداره كله به اين قشنگي همه بيخود ميكنن  بيين اين مردم هميشه يه حرف چرت ...

میان کله بچه ام رو بزور نگه میدارن

بچه ام هی گریه میکنه

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

جالبه حالا ما تا بچه کوچیکه اصلا نمیزاریم طاقباز بخوابه حتما به یه طرف میزاریم میگیم کله بچه تخم مرغی بشه قشنگتره😊

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است😊😊خانوم گلا برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنین🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم ، بچه به این نازی ، چرا عیب میزاری رو بچه ات

قربونت عزیزم،من که اصلا حالیم نیست ،بقیه میگن😐😐

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
والا😭😭😭😭😭

محلشون نذار و خودت رو ناراحت نکن بی اهمیت باش نسبت به بعضی حرفا،شایدم از روی حسادت میگن

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
میان کله بچه ام رو بزور نگه میدارن بچه ام هی گریه میکنه

😳

گناه داره پس تو چكاره اي؟ اگه يه كشور درست درمون بوديم حقتون بود به خاطر همين كار بچه رو ازاون ميگرفتن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
من نفهمیدم سرش چجوره بچه؟؟قربونش برم چه نازم هس هزار ماشالله😍

ممنون عزیزم،میگن درازه،گرد نیست

😳 گناه داره پس تو چكاره اي؟ اگه يه كشور درست درمون بوديم حقتون بود به خاطر همين كار بچه رو ازاون م ...

چه ربطی داشت؟؟مادربزرگمه

یه کم لطیف تر عزیزم

قربونت عزیزم،من که اصلا حالیم نیست ،بقیه میگن😐😐

بقیه خیلی بی جا می کنند ، بچه دوست من به دنیا اومده بود انقدر کله اش بد فرم بود اما ماشالله الان صورتش گرد و خوشگل شده ، بزار ی سالش بشه پسرت شکل بگیره سرش 

میان کله بچه ام رو بزور نگه میدارن بچه ام هی گریه میکنه

وای اگه من بودم حسابشون رو می رسیدم،😡😡😡😡😡😡😡

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
جالبه حالا ما تا بچه کوچیکه اصلا نمیزاریم طاقباز بخوابه حتما به یه طرف میزاریم میگیم کله بچه تخم مرغ ...

خخخخخ چه جالب کاش منم تو خانواده شما بودم

کچل شدم باور کن،اینقدر بهم گفتن

چه مشکلی داره مگه؟    

میگن کله درازه😁😁😁😂

چه ربطی داشت؟؟مادربزرگمه یه کم لطیف تر عزیزم

خوب مادربزرگت باشه اون بچه چون زورش كمتره نميتونه از خودش دفاع كنه بايد بيان كله شو فشار بدن و گريه شو دربيارن؟ يه كم مادرتر عزيزم! 

بچه ها مسواك شخصي مون نيستن كه چون خانواده يا والدينشونيم هر كاري دلمون خواست باهاشون بكنيم 

از حرفام ناراحتم ميشي باش مهم نيست فقط فراموش نكن كه وظيفه ته مواظبش باشي نه كه بذاري روش عيب بذارن و اذيتش كنن

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خخخخخ چه جالب کاش منم تو خانواده شما بودم کچل شدم باور کن،اینقدر بهم گفتن

جواب ابلهان خاموشیست اهمیت نده

من نفهمیدم سرش چجوره بچه؟؟قربونش برم چه نازم هس هزار ماشالله😍

قربونت عزیزم

میگن کله اش درازه،اصلا هم به پشت نمیخوابه