2777
2789
عنوان

این هم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 46 پست
اگه بدونی سر دخترمن وقتی زیر 10 ماهش بود چه خربزه ای بود.... الان خوب شده پسرت ک مشکلی نداره

یعنی بد شکل نیست؟؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار الله اکبر چه قند عسلی.عزیزم همیشه یه سمت نخوابونش.

ممنون عزیزم،چشم،خودش همش یه طرف میخوابه

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
میگن کله اش درازه میزنن تو سرم دارم میمیرم

وا بچه به این نازی،چطور دلشون میاد عیب بذارن رو بچه؟😯😯😯😮😮

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
میگن کله اش درازه میزنن تو سرم دارم میمیرم

بیخود کرده هرکی گفته! بگو بهتر از کله ی خودته که پوکه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

پسرم هفت ماه و نیمشه،چون پسر عموم که همسن پسرم بود رو تو ۵۰روزگی از دست دادیم و بعضی ها میگفتن بخاطر اینکه کله اش گرد بشه به پشت بچه رو خوابوندن و شیر برگشته و خفه شده،من خیلی میترسیدم و پسرم رو همش به کنار میخوابوندم

(البته نترسید این دلیل مرگش نبود ولی نپرسید چی بود ،خواهش میکنم)

الان پشت سرش صاف نشده،دوروز پیش که تو مهمونی بودیم یکی پسرهمسن من داشت که سرش کاملا گرد شده بود و همه اون رو تو سر من میزدن

میخوام بدونم هنوز وقت دارم که به پشت بخوابونم تا سرش گرد شه،و اگه نشه چی میشه؟آخه چند تا از پسرهای فامیل و خواهرم که سرشون گرد نشده یکم جالب نیستن،بااین که موهم دارن

ابن تاپیک قبل ام بود

وا بچه به این نازی،چطور دلشون میاد عیب بذارن رو بچه؟😯😯😯😮😮

والا😭😭😭😭😭

بیخود کرده هرکی گفته! بگو بهتر از کله ی خودته که پوکه

مادر بزرگمه

میکشتم😂😂😂😂😂😂😂

جدی؟؟؟؟؟؟؟من دارم از نگرانی دف میکنم،همه میزنن تو سرم

اره والا 

نگراني نداره كله به اين قشنگي

همه بيخود ميكنن 

بيين اين مردم هميشه يه حرف چرتي دارن بگن تو توجه نكن

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
عزيزم توروخدا عيب الكي رو بچت نذار  كاملا سرش طبيعي هس

آخه بعضی بچه ها خیلی قشنگه،این اینطور نیست