2777
2789
عنوان

باتری گوشیم

101 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

گوشی من هواوی هست

چند وقتیه که باتری رو اصلا نگه نمیداره

یعنی زود تموم میکنه شارژو حتی وقتی استفاده نمیکنمشارڗش خالی میشه

ولی باتریش از اینایی نیست که خودم بخرم بندازم روش.به نظرتون عوض میشه باتریش یا یزارم کناریکیدیگه بخرم کلافم کرده

از طرفی هم گوشی گرونه منم دوست دارم چیزی بخرم کهمورد پسندم باشه

برو بپرس تعمیرات موبایلیا 

منم مثل شما شده میخوام عوض کنم باطریمو ولی سامسونگم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بپرس تعمیرات موبایلیا  منم مثل شما شده میخوام عوض کنم باطریمو ولی سامسونگم

اخه مشکل اینجاس که باتریش از ایناس که در نمیاد اصلا

پشت گوشیمو تاحالا باز نکردم یعنی باز نمیشه

اخه مشکل اینجاس که باتریش از ایناس که در نمیاد اصلا پشت گوشیمو تاحالا باز نکردم یعنی باز نمیشه

اونا بلدن چیکار کنن عزیزم اگرم ک میتونی گوشیتو عوض کن بعد عید معلوم نیست بیاد پایین تر یا بره بالاتر 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
اونا بلدن چیکار کنن عزیزم اگرم ک میتونی گوشیتو عوض کن بعد عید معلوم نیست بیاد پایین تر یا بره بالاتر ...

راست میگی همسرم میگه برات تبلت بخرم با اون برو نت با اینم حرف بزن و اس بده فقط اونوقت شارژو بیشتر نگه میداره اینترنت شارژو میخوره