2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین

2195 بازدید | 46 پست

بچه ها از استرس دارم میمیرم .چهارشنبه رفتم سونو گفت ۶هفته ای ساک و کیسه زرده دیده میشه ولی جنین رو ندید...گفت ده روز دیگه بیا...همش استرس دارم...هرکار میکنم نمیتونم بهش فکر نکنم...چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی گفته پوچه غلط کرد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ن پوچ نیست منم اونجوری بودم بعدمعلوم شد دوقلوهستن چون ریزبودن معلوم نبودن بعدده روزرفتم صدای قلبشونم شنیدم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

حتما لقاحت دیر بوده

توکل کن به خدا

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

شاید زود رفتی حالا یه کم دیگه صبر کن خدا بزرگه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
بعد از ۳سال و نیم با دارو باردار شدم خیلی نگرانم

نه عزیزم ممکنه لقاحت دیر انجام شده باشه انشالله این دفعه دیده میشه نگرانی و استرس سمه برات

برای سلامتی همه ماماناو نی نی های تو دلی و نی نی منم اگه میشه یه صلوات بفرستید.  

من ۶ هفته و۴ روز رفتم حتی کیسه زرده هم نبود دکتر گفت جای نگرانی نیست دوهفته دیگه بیا .دوهفته بعد هم جنین دیده شد هم قلبش کامل بود.

اصلا نگران نباش 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بعد از ۳سال و نیم با دارو باردار شدم خیلی نگرانم

من اونجوری بودم بعدامعلوم شدچون دوقلوبودن ریزبودن معلوم نبودن بعدرفتم ده روزبعد صدای قلبشونم شنیدم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ن پوچ نیست منم اونجوری بودم بعدمعلوم شد دوقلوهستن چون ریزبودن معلوم نبودن بعدده روزرفتم صدای قلبشونم ...

رفتم سونو مثانه پر بود گفت هیچی معلوم نمیشه باید خالی کنی....مگه نباید مثانه پر باشه

رفتم سونو مثانه پر بود گفت هیچی معلوم نمیشه باید خالی کنی....مگه نباید مثانه پر باشه

چرابارداری س ماه اول بایدپرباشه