بچه ها از استرس دارم میمیرم .چهارشنبه رفتم سونو گفت ۶هفته ای ساک و کیسه زرده دیده میشه ولی جنین رو ندید...گفت ده روز دیگه بیا...همش استرس دارم...هرکار میکنم نمیتونم بهش فکر نکنم...چیکار کنم؟
من شش هفته و چهار روز کیسه زرد سا ک جنین قلب همه تشکیل شده بود ولی واسه همه میگن اینجوری نیست یکی دیرتره یکه زودتره میگن بستگی به لقاح هم داره
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
رفتم سونو مثانه پر بود گفت هیچی معلوم نمیشه باید خالی کنی....مگه نباید مثانه پر باشه
تا ۳ ماه باید پر باشه در حد فشار دشویی.چون رحم روی مثانه س.کمک میکنه بهتر دیده بشه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم کیسه زرده تشکیل شده یعنی جنینم هست اما خیلی ریزه دیده نمیشه
استرس به خودت راه نده برای کنجدت ضررداره اون حالش خوبه خوبه
سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده .. خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار.. دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحاننکن حتی اگه اندازه یه کنجده........ خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
رفتم سونو مثانه پر بود گفت هیچی معلوم نمیشه باید خالی کنی....مگه نباید مثانه پر باشه
فقط انومال احتیاجی نیست پرباشه وگرنه تو سن بارداری شما باید پر باشه
چه جوری گفته بهت خالی کنی آخه
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
ایشالله که اینجوری که میگی باشه...نمیدونی چه حال بدی دارم
حالو روزتو کامل درک میکنم ولی استرس اون فسقل وناراحت میکنه مامان خانم
بجاش برای فسقلت سوره حجرات بخون
خداخودش حافظ فسقلت باشه انشاالله
سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده .. خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار.. دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحاننکن حتی اگه اندازه یه کنجده........ خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
خیلیییی زود رفتی. من ۲۴آذربود. ۲۳ام وقت سونودارم.چرا زودرفتی که استرس بگیری. بخداچیزی نیست بعد ببین منم اگه چندروز قبل میرفتم همینو بهم میگفت. ولی رفتی مطمئن شدی که داخل رحمته خداروشکر.
۱۰روز دیگه وقتی رفتی حتما بهم خبر بده تا بگم که الکی نگران بودی. اصلللا استرس نداشته باش.
❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤