2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
شما توقع دارین تایم کار سبک تر و استراحتم نداشته باشن؟ !!!!

اخه دیگه بعضیا خیلی پر ادعان

من خودم موافق اشتغالم ولی دیگه بعضیا شورشو درمیارن

کارمندامونو که دیدم

زن و مرد در حال تنبلین، اکثرشون

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
همینان که ارباب رجوعو ۱ ساعت علاف میکنن و قیافه میان اونوقت دارن کامنتای پر بار تایپ میکنن تو نی نی ...

اونم خودش هنریه واسه خودش

شما برو خرید دیرت نشه

توهین کردم بهت چون توهین میکنی

ارزش یک زن شاغل به مراتب بیشتر از زن خانه داره

فکر کن چرا از وجودت در حد اشپزخونه استفاده میکنی و حسود نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم خودش هنریه واسه خودش شما برو خرید دیرت نشه توهین کردم بهت چون توهین میکنی ارزش یک زن شاغل به ...

عقده ی خرید داریا😁 

ببین چقد بهت فشار اومده داری چرت و پرت میگی 

برو متخصص برو اینجا جای تو نیست

حواست باشه!
مشکل همینجاس که اداره امور خونه به نظر شما کارگریه بزرگ کردن بچه کارگریه اونوقت کارگر یکی دیگه بود ...

عزیزم بیخیال ؛ منه کارگر بچمو بزرگ میکنم شاید استقلال مالی نداشته باشم هرچی میخوام برا بجم بخرم ولی فردا مسفردا بچم دنیا رو با من عوض نمیکنه خانم های متخصص دیگه هم افسار بچشون از دستشون در رفته با استقلال مالیشون هم نمیتونن کاری کنن خیییلی موارد دیدم ک اکثر مادرهای شاغل بچه هایی ک مادرهای کارگر دارن ندارن 😊☺

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
این یکی رو میقبولم😉😊

خداروشکر😆😆😊😗

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اونم خودش هنریه واسه خودش شما برو خرید دیرت نشه توهین کردم بهت چون توهین میکنی ارزش یک زن شاغل به ...

نگفتی شما تخصصت چیه

که زنا رو با توجه به شاغل بودنشون ارزش گذاری میکنی

خیلی زنها هستن که با مدارک تحصیلی بالا شغل مناسب گیر نیاوردن اون وقت یه زن با مدرک پایین و شغل سطح پایین ازونا با ارزش تره؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خانم های خونه دار نسبت به خانم های متخصص شاغل حس کمبود دارن...توجه کنید متخصص شاغل وگرنه هر شغلی شغ ...

کمبووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟

الان بنظرت این توهین به دیگران نیست؟؟؟؟؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
دخترا دختتتترا

😂😂😂😂😂😂

یاده کارتن سیندرلا افتادم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بی شعوری بیداد میکنه ....

خداحافظ

عزیزم بیخیال ؛ منه کارگر بچمو بزرگ میکنم شاید استقلال مالی نداشته باشم هرچی میخوام برا بجم بخرم ولی ...

من اصلا مشکل دارم با مقایسه 

مشکل دارم با اینکه بگم بچه زن شاغل بده مال زن خونه دار خوبه و برعوس. زن خونه دار تو سری خوره و زن شاغل فلان 

ببین چقد ملت کوته فکرن که فک میکنن زن خانه دار کارگر خونه س و همش تو اشپزخونه س یا کارت شوهرش دستشه میره خرید

اونوقت اینهنه کلاس هنری و باشگا رو ادم فضاییا پر کردن

نمیدونم کی دست از سر هم بر میدارم

حواست باشه!
بچا این بود دعوا راه انداخت بریزید سرش 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂