یه مدتیه دارم راجب کرمها و مراقبت از پوست تحقیق میکنم ،این مطلب تو اینترنت پیدا کردم به نظرم جالب اومد-لطفا بخونین و اگه تجربه ای در این زمینه دارین بگین.ممنون
http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=10418
انواع کرمهای پوستی
دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
معمولا پزشکان و متخصصین پوست در مورد کرمهای مناسب برای پوست مورد سوال واقع میشوند.دغدغه بسیاری از افراد بخصوص بانوان اینست که از کرمهای مناسب و موثر برای پوست استفاده کنند .در بازار وسیع و پرسود تجارت کرمهای پوستی حجم عظیمی از تبلیغات گسترده در مورد کرمها و نیز تنوع بیش از اندازه ای از این کرمها با نامهای مختلف ،مارکهای گران قیمت،بسته بندیهای شکیل،ادعاهای فریبنده وجود دارد.تقاضای موجود برای مصرف این کرمها و عرضه متنوع محصولات در بسیاری از موارد باعث سردرگمی مصرف کنندگان میشود و آنهارا با این سوال مواجه میکند که کدامیک از این کرمها برای پوست مناسب تر و اثربخش تر میباشد.
وبرای یافتن پاسخ متخصصین پوست را مورد سوال قرار میدهند.در اینجا سعی بر آنسب به طور ساده و خلاصه اصول کلی در مورد استفاده از این کرمها شرح داده شود.قبل از هرچیز بایستی توجه داشت قیمت فراورده های پوستی همیشه با کیفیت آن فراورده مرتبط نیست به این معنی که الزاما کرمهای با قیمت های بالاتر مرغوب تر و موثر تر نمیباشند .وگاها کرمهای با قیمت های پایینتر اثر مطلوبتری ایجاد میکنند.نکته بسیار مهم دیگر اینست که اصولا میزان اثر بخشی فراورده های موضعی در حیطه زیبایی بیشتر محافظتی و پیشگیری است نه درمانی و تغییر پوست.
به عبارت دیگر اثر بخشی کرمها در حیطه زیبایی بسیار محدود موقت و قابل چشم پوشی است .و به همین علت است که اکثر مصرف کنندگان به هدفشان در استفاده از کرمها نمیرسند .در اینجا به بعضی ازانواع کرمهای پوستی و اثر بخشی انان اشاره میگردد.