2777
2789

پدر شوهرم 

ماشین از خودش بود تا ماهی ۵-۶ میرفت بعد ماشینو فروخت شده ۳ تومن ولی ی اندازه خاص باید حتما بار ببره ک برسه ی ب اینقد بعدم خیلی اذیت میشه میاد خونه چایی دستشه خوابش میبره😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
پدر شوهرم  ماشین از خودش بود تا ماهی ۵-۶ میرفت بعد ماشینو فروخت شده ۳ تومن ولی ی اندازه خاص با ...

میتونم بپرسم ماشینشون چی بود؟حتما باید ساکن تهران باشن؟بعد شرایط نیروگیریشون چطوره؟

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم ماشینشون چی بود؟حتما باید ساکن تهران باشن؟بعد شرایط نیروگیریشون چطوره؟

اریسان 

نه خب هر شهری برای خودش داره ولی فک کنم شهرای دیگه حقوقشون کمتر شه 

شرایطشو راستش نمیدونم خیلی تو کاراشون دخالت نمیکنم میخپای از همسرم بپرسم بگم بهت شاید اون بدونه

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
اریسان  نه خب هر شهری برای خودش داره ولی فک کنم شهرای دیگه حقوقشون کمتر شه  شرایطشو راست ...

شوهرم دنبال ی کار مناسب و پردرامده ولی امان از شانس بد.گیر نمیاد😢

شوهرم دنبال ی کار مناسب و پردرامده ولی امان از شانس بد.گیر نمیاد😢

پیدا میشه نگران نباش اگه اعتقاد داری ب نماز ی مدت نماز قضا بخونین بعد هر نمازتون خیلی درست میشه کارا 

کدوم شهرین؟یادم بمونه میپرسم از پدرشوهرم 

پیدا میشه نگران نباش اگه اعتقاد داری ب نماز ی مدت نماز قضا بخونین بعد هر نمازتون خیلی درست میشه کارا ...

آره ممنون بپرسین.ماشینشو قراره عوص کنه اگه کار گیر بیاد.وانت قدیمی و نیسان ابی قبول نمیکنن؟؟شهرستان ساوه فقط اگه میشع حقوقشم بپرس ممنون ی دنیا

آره ممنون بپرسین.ماشینشو قراره عوص کنه اگه کار گیر بیاد.وانت قدیمی و نیسان ابی قبول نمیکنن؟؟شهرستان ...

خب ساوه ک نزدیکه ب تهران 

بعد فک کنم چهار پنجتا انبار داره تو‌تهران مثلا سمت جنوب یا غرب کار کنه نزدیکه بهتون 

ببین اقلا وانت پراید بگیره یا نهایت با ماشینای خود دیجی کار کنه نیسان و وانت ویکان قبول نمیکنن

پدر شوهرم  ماشین از خودش بود تا ماهی ۵-۶ میرفت بعد ماشینو فروخت شده ۳ تومن ولی ی اندازه خاص با ...

آره کارش که خب سخته

شوهرم یه مدت رفت اسنپ ولی اون سخت تره و خستگیش بیشتره 

سپردم به خودش ... هر چه خدا میخواهد
آره کارش که خب سخته شوهرم یه مدت رفت اسنپ ولی اون سخت تره و خستگیش بیشتره 

اینم تا ادرسا رو راه بیفته خیلی اذیت میشه بعد اسنپ دست خودشه ولی این نه 

مثلا جمعه ها خونه نمیره بگن باید بره باید بره وگرنه کار بی کار البته شیفتیه جمعه ها مثلا ی جمعه هس ی جمعه نی

خب ساوه ک نزدیکه ب تهران  بعد فک کنم چهار پنجتا انبار داره تو‌تهران مثلا سمت جنوب یا غرب کار ک ...

اگه باماشینای خودشون کارکنه حقوقش چقدره.خداخیرت بده بپرس جوابشو بگو آدرس ونحوه استخدامم بگو.اونوقت مزایاش چقدره

اینم تا ادرسا رو راه بیفته خیلی اذیت میشه بعد اسنپ دست خودشه ولی این نه  مثلا جمعه ها خونه نمی ...

میدونی اسنپ بدیش این بود که هم صبح میرفت هم عصر تا شب ،یه روز خوب بود یه روز بد 

ما مشهدیم

جمعه ها تعطیله گفتن

سپردم به خودش ... هر چه خدا میخواهد