2777
2789
عنوان

بارداری لطفا کمک

97 بازدید | 10 پست

سلام من امروز رفتم سونوواژینال دوتاساک حاملگی داشتم ولی یکیش خالی بود ودومی جنین داشت ولی بدون ضربان قلب توهفته ۶ هم هستم کسی بوده شرایط منو داشته باشه که تو هفته ۶ صدای قلب جنینو نشنیده باشه یا ساک حاملگیش بدون جنین باشه ولی بعدچند هفته جنین رویت شده باشه توروخدا کمکم کنین خیلی استرس دارم مردم از بس گریه کردم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم الکی گریه نکن هفته هشت بارداریت که تموم شد برو سونو. خیلی زود رفتی

نمیدونم بخدا واقعا نگرانم برام دعا کنین😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دو قلو بوده كه يكيش پوچ شده

قلب تا هفته نهم فرصت هست

استراحت كن

واسه من هفته هشتم قلبش زد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
دكتر منم به من تو هشت هفتگى وقت داده، به نظرم زود رفتى عزيزم گريه نكن خدا بزرگه

التماس دعا

نمیدونم بخدا واقعا نگرانم برام دعا کنین😢 

یکی از فامیلامون مثه شما زود رفت دکتر گفته بود قلب نداره. بعد از هشت هفته رفت جنین سالم بود. الان مهمترین چیز آرامش مادره تا بچه سالم بمونه