2777
2789
عنوان

پرده

147 بازدید | 10 پست

این پرده ارزش داره بدوزیم؟؟

۵متر ۳۰۰تومن

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی درست معلوم نیس ولی خوب بنظر میاد

جنس زیر و روش اینه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
 اگه خودتون مدلشو دوست دارین میرزه

مدلشو اره ولی جنسش 😕😕😕

اره جنسش معمولیه  اما بنظرم اشکالی نداره چون پرده هست دیگه  لباس که نیست هر روز بش ...

قیمتشم خوبه..۵متر ۳۰۰تومن...ولی شوهرم میگ جنسش بد...انگار تور ک میندازن رو طاقچه

قیمتشم خوبه..۵متر ۳۰۰تومن...ولی شوهرم میگ جنسش بد...انگار تور ک میندازن رو طاقچه

اره دقیقا عین توره که میندازن تو طاقچه 

اتفاقا میخواستم بگم گفتم شاید ناراحت شی 

ولیی ظاهرش بد نیست و اینکه نسبت به قیمتشم مطمئن باش می ارزه 

چون پرده خیلییی گرون شده

اره دقیقا عین توره که میندازن تو طاقچه  اتفاقا میخواستم بگم گفتم شاید ناراحت شی  ولیی ظا ...

قیمتشو خوب میگه..کلن با دوخت و پردش ۳۰۰تومنه...مستاجریم..نمخام گرون بخرم..ینی پولشم نداریم...خونمونم ی طرف کلن پنجره و در ،انگار خونه لخت