2777
2789
دارم دیوونه میشم بخدا تو این یکهفته ۴کیلو کم کردم اون به کنار تشنمه آبم میخورم سریع بالا میارم شب و ...

اره بابا همه همینن.منم ۳ کیلو کم کردم . از خیار استفاده کن پوست بکن بزار کنارت مدام بو بکش نفس عمیق شکمی . این کار تهوعتو کم میکنه روحیتم شاد میکنه. میوه پوست کن بزار فریزر یکم که یخ زد بزار دهنت فقط مثل شکلات مک بزن معجزه میکنه. نارنگی پوست کن حبه حبه بزار فقط منجمد نشه یکم سفت بشه

خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم برا من دعا کن مثل اولی درد نکشم

ان شالله زایمان دومیتون راحتتره تو بیمارستانم تعجب کردن گفتن دومی هستی ک باید راحتتر میبودی خب پسراولم ۲کیلو بود دور سرشم از این دومی کمتر بود فک کنم براهمین راحتتر بود 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
دارم دیوونه میشم بخدا تو این یکهفته ۴کیلو کم کردم اون به کنار تشنمه آبم میخورم سریع بالا میارم شب و ...

الهی بمیرم. منم همینطور بودم به خدا. منم از تشنگی هلاک شدم. امروز هجده هفتم تموم شد حس میکنم بهترم.

کم آبی خطرناکه عزیزم برای خودت. بهتره اگر نمی تونی آب بخوری بری سرم بزنی. با سرم یکی دو روز بهتر میشی.

آب رو یک لیوان کامل و بدون طعم نخور. شربت دلخواهت رو درست کن، هر بار در حد یک قلوپ بخور.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
میگی امپول میزدن که زایمان زودرس نگیرم اونو میگم

اره امپول پرلوتون منم اینقد زدم ک اخرم پسرم ۳۹ هفته اوند ازبس گفت زود میاد😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خیلی سخته خدایی ممنونم دلداریم دادی فداتشم برام دعا کن.

😘😘😘 ان شالله ی بارداری و زایمان عااالی داشته باشی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره بابا همه همینن.منم ۳ کیلو کم کردم . از خیار استفاده کن پوست بکن بزار کنارت مدام بو بکش نفس عمیق ...

آمپول ضد تهوعم تاثیر نداره قرصم بالا میارم،ممنونم از راهنماییت عزیزدلم ایشالا نی نی ت زیر سایه پدر مادرش به سلامتی و دلخوشی ۱۲۰سال زندگی کنه

شما ورزش گرده بودی؟  نکنه از زعفرون و روغن کرچک و.... این چیزا استفاده کردی؟

من کیس سزارین بودم. ولی ی روز قبل زایمانم ،مادرشوهرم ی لیوان گل گاو زبون بهم داد(نمیدونستم چیه فقط خوردمش😂)

بسیار زایمان طبیعی خوبی داشتم.

البته ب همه توصیه نمیکنمااا...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))