2777
2789
خخخخ  خداوکیلی میگم اگه خدا بهم بده برنامم همینه به شوهرمم گفتم از الان تا وقتی۱۳ ساله و ۱۰ سا ...

من اگر شوهرت بودم غیر خدمتکار، یکی رو میگرفتم ندیمه شخصیت باشه، تو فقط ناز کنی، اون بگه چشم خانومم.

والااااا

زنی که جسارت داشته باشه چهار تا بیاره، رو سر جا داره.

ایرانی؟ 

تیکر یک سالگی پسر دومم...
خواهری شمادتهوع و استفراغ نداشتین من هر روز زیر سرمم یکهفتس آبم نمیتونم بخورم دیگه پشت دستمو داغ کرد ...

خخخخخ عزیزم بهتر میشی یک چند هفته دیگه. بعد که تکوناش و حس کنی همه اینا یادت میره .

همیشه میگم بهشت الکی زیر پامون نیست که

خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر شوهرت بودم غیر خدمتکار، یکی رو میگرفتم ندیمه شخصیت باشه، تو فقط ناز کنی، اون بگه چشم خانومم. ...

خدایی شوهرمم گرفته هفته ای دوبار میاد میشوره میسابه میره. 

اره مشهدم

خداروشکر
خواهری شمادتهوع و استفراغ نداشتین من هر روز زیر سرمم یکهفتس آبم نمیتونم بخورم دیگه پشت دستمو داغ کرد ...

طاقت بیار.

منم سر دخترم تا ۳ ماه اینطوری بودم. ینی با سِرم تغذیه میکردم. ولی بعدش اینقددددد بارداری راحت و بی استرسی داشتم ک خدا میدونه. فقط عشق کن با بارداریت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من 40هفته تموم شده بود.با این که از اول هی گفتن زایمان زودرس میگیری.انقد ازین امپول نگه دارنده بهم زدن که 40هفته تموم شد دردم نگرفت.بستریم کردن امپول فشارم زدن دردم نگرفت.رحمم بعد دو روز 2سانت فقط باز شد.کیسه ابم خودشون پاره کردن فایده نداشت.در نهایت سزرین شدم متاسفانه.

ای وای چقدر سخت اولی رو چند ساعت درد کشیدین اینو چند ساعت

هر دو رو ۲۴ ساعت درد کشیدم اما دردای اول شدید نبود زیاد ولی دومی از اول ک دردم شرو بود شدید بود دهانه رحمم باز نمیشد بعد تو دوساعت دهانه رحمم فول شد موقع زایمان بچه هی میرفت بالا بخاطر بند ناف بعدشم موقع بخیه پدرم دراومد 😢😭بعد تا بخیه کردن خونریزی کررم فک کن بابخیه هی گاز و اینا و دست میکردن تو رحمم تا دوساعت کامل 😣 بعدش خونریزیم بند نیومد چهارتا پنس و گاز گزاشتن داخل بدنم تا دوساعت گفتن‌بند نیاد باید رحمتو برداریم یادم‌میاد فقط میخوام بمیرم اصلا دیکه دلم نمیخواد زایمانو تجربه کنم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
هر دو رو ۲۴ ساعت درد کشیدم اما دردای اول شدید نبود زیاد ولی دومی از اول ک دردم شرو بود شدید بود دهان ...

شما ورزش گرده بودی؟ 

نکنه از زعفرون و روغن کرچک و.... این چیزا استفاده کردی؟

خداروشکر
خخخخخ عزیزم بهتر میشی یک چند هفته دیگه. بعد که تکوناش و حس کنی همه اینا یادت میره . همیشه میگم بهشت ...

دارم دیوونه میشم بخدا تو این یکهفته ۴کیلو کم کردم اون به کنار تشنمه آبم میخورم سریع بالا میارم شب و روزم یکی شده صورتم شده زردچوبه زیر چشمم سیاه ترسناک شدم،واقعا همه اینطورن ما زنا چقدر پوستمون کلفته😣🤣😢😭😤

راست میگی ها ندیمه ام خوبه😁 بهش شب بیاد میگم

اونی که میشوره و میسابه جدا. ندیمه بگیره فقط در اختیار خودت باشه.

اینو برای این میگم که من دومی رو با وجود مصرف به موقع قرص اورژانسی باردار شدم. یعنی در مخیله ام نمیگنجید که دو تا داشته باشم. خدا رو شکر البته. اما اگر به تصمیم خودم بود، مطمئنم هرگز نمیاوردم.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
شما ورزش گرده بودی؟  نکنه از زعفرون و روغن کرچک و.... این چیزا استفاده کردی؟

ن بابا منه بیچاره زعفرونم کجا بود مثلا زایمان زودرس داشتم دکتر امپولو قرص داده بود البته براهردو اما اولی طول سرویکسم کم بو و سرکلاژ بودم تا بخیه هامو باز کرد چند روز بعدزایمان کردم 

برا اولی ک‌کلا مطلق خوابیده بودم 

برا دومی بچه اولیم کوچیکه طفلک الان ک دومی بدنیا اومده شده ۱۸ ماهه اصلا استراحت نبودم اما زایمانم سختتر بود 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید