2777
2789
عنوان

گریه بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 82 پست
من درکت میکنم عزیزم ماه پیش من باردارشدم اما کلا سه هفته هم نکشید گه رشد نکرد و جذب رحم شد..شایدخنده ...

عزیز دلم چرا خنده دار اون امید دلت بوده

ولی چاره چیه ان شالله دونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم واقعا تقصیره تو نبوده...یه اتفاق بوده...خیلی تلخ می دونم ماها نمیفهمبم مایی که تکونشو حس ن ...

عزیزم ممنونم بم دلداری میدی قبلش ۲۱ هفته از دست دادم واینم ۲۳ هفته دیگه جونی برام نمونده دلم میخاد برم جایی گم شم کسی رو نبینم دلم براشون تنگ شده دوتاشون هم پسر بودن اولیه شبیه باباش بود دومیه هم شبیه من بود خیلی معصوم بودن دلم براشون تنگه هر لحظه جلو چشامه 😢😢 اولیه دهنشو باز میکرد دستاشو بازو بسته میکرد 😢

خدایا به امید خودت
وای ۱۹ هفته؟؟؟ چرا؟؟دلیلش چی بود؟؟

دلیلش رو نفهمیدم دکترای با سواد

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
واااای خدای من ، خدا صبرت بده ، شما باید استراحت مطلق میبودین 

بله استراحت بودم فقد برا امپول ودکتر میرفتم خونه هم خیلی کم در حد غذا پختن که اونم بعضی وقتا بیشتر میرفتم پیشه مامانم اونجا فقد میخابیدم ولی نموند 

خدایا به امید خودت
عزیزم ممنونم بم دلداری میدی قبلش ۲۱ هفته از دست دادم واینم ۲۳ هفته دیگه جونی برام نمونده دلم میخاد ب ...

عزیز دلم...تمرکزتو از بارداری بردار برو دنبال یه علاقه بزار بدنت قوی شه روح خیلی بیشتر از غذا و ...کمک میکنه آرامش داشته باش یوگا خیلی کمک کنندس

بعد ان شالله بارداری بعدی،به نظرم دکترم عوض کن یا پیگیر شو من دیدم که خانمی سه تا سقط در ماه های بالا داشت الان دوتا پسر داره ولی مطلق خوابید یه روز درمیون مادر و مادر شوهرش میرفتن پیشش

عزیز دلم...تمرکزتو از بارداری بردار برو دنبال یه علاقه بزار بدنت قوی شه روح خیلی بیشتر از غذا و ...ک ...

ممنونم عزیزم بم روحیه میدی ان شاالله خدا به دلمون آرامش بده 

خدایا به امید خودت
دوستان منم روحیه م خیلی داغونه چطور میشه فراموش کرد

هیچ چیز اونجور که ما میخوایم نمیشه...من همش به خودم میگم شکر که بدتر نیست

اگه دنیا میامد مریض بود اگه زجرم میداد و زجر میکشید چی 

قانونه طبیعته شانسه که ضعیفه ببره...