یه هفتس سقط کردم،کاملا پذیرفته بودم و آروم بودم...با همه چیز کنار اومدم...امروز از صبح که پاشدم دارم مدام گریه میکنم،اصلا دست خودم نیست...فقط اشک میریزم...
عزیز دلم واقعا تقصیره تو نبوده...یه اتفاق بوده...خیلی تلخ می دونم ماها نمیفهمبم مایی که تکونشو حس ن ...
عزیزم ممنونم بم دلداری میدی قبلش ۲۱ هفته از دست دادم واینم ۲۳ هفته دیگه جونی برام نمونده دلم میخاد برم جایی گم شم کسی رو نبینم دلم براشون تنگ شده دوتاشون هم پسر بودن اولیه شبیه باباش بود دومیه هم شبیه من بود خیلی معصوم بودن دلم براشون تنگه هر لحظه جلو چشامه 😢😢 اولیه دهنشو باز میکرد دستاشو بازو بسته میکرد 😢
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
عزیزم ممنونم بم دلداری میدی قبلش ۲۱ هفته از دست دادم واینم ۲۳ هفته دیگه جونی برام نمونده دلم میخاد ب ...
عزیز دلم...تمرکزتو از بارداری بردار برو دنبال یه علاقه بزار بدنت قوی شه روح خیلی بیشتر از غذا و ...کمک میکنه آرامش داشته باش یوگا خیلی کمک کنندس
بعد ان شالله بارداری بعدی،به نظرم دکترم عوض کن یا پیگیر شو من دیدم که خانمی سه تا سقط در ماه های بالا داشت الان دوتا پسر داره ولی مطلق خوابید یه روز درمیون مادر و مادر شوهرش میرفتن پیشش