سلام کسی هست سلام من این ماه عکس رفتم یکساله بچه میخام..کسی هست نتیجه گرفته باشه ازعکس..همش زیردلم میگیرع ۱۵روز از پری گزشته ،حس میکنم داره میترکه همش ...دوروزه یبوست دارم وروز ۱۵پری ام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عكس چيه ديگه من يكسال اقدام بودم اخرشم رفتم دكتر گفت شما باردار نميشكي پي سي او هستي تخمكم نداري اين ماه همون ماه باردار شدم الانم شش هفته و پنج روزم اميدت به خدا باشه دكترا چرت و پرت زياد ميگن
من بارداری اولم ، دو سال منتظر بودم.اینقد از این دکتر به اون دکتر رفتم که خل شدم، آخرش یه دکتری بهم عکس رنگی داد، مهر ۹۳، همون ماه باردار شدم، بعدا که واسه پیگیری بارداری میرفتم دکتر شنیدم خیلی ها با عکس رنگی باردار شدن.
من برای فرزند دوم دقیقادو سال تو اقدام بودم....از بهمن ۹۵ تا بهمن ۹۷....الان هفت هفتمه....هر دومون هم همه جور آزمایشی دادیم...سالم سالم بودیم ولی بی دلیل باردار نمیشدم.....کلی درمان کردیم....عکس رنگی آز اسپرم داروهای کمک باروری، خلاصه همه نوع درمانی رو دنبال کردم، دقیقا وقتی باردار شدم که درمانو کامل کنار گذاشته بودم....
منم کلی ازمایشادادمو سالم شوهرمم سالم دیگ این ماه بعدازیکسال عکس رنگی دادم....خداکنه بشم خیلی امیددارم واقعا نیاز دارم از لحاظ روحی،،،دیگه دکتر نمیرم اگه نشم😢