2777
2789

دخترم آلررژی غذایی داره و ۶ ماهشه. باباش سرما خورده دخترمم  علایم سرماخوردگی پیدا کرد . بردم دکتر گفت چیزیش نیس پدی کاف یا ایورا بده و اگه تب کرد استامینوفن.دیشب یهویی نفسش کلاا بند اومد و قیافش خیلی بدجور شد هی زدم پشتش برگشت نفسش و شروع کرد به جیییییغای بدجور. قیافش مثل آدمی که تشنج می‌کنه شد. یهو تو همون حالت متوجه شدم پی پی کرد زیااااد مثل اسهال و پر از بلغم و راحت شد. 

من خیلی استرس داشتم شوهرم میگه بچه دلش نفخ کرده بود شکمش کار کرد راحت شد.ممکنه بهش شوک آلرژی دست داده بود؟ اصن این شوک چطوریه؟ سه شنبه هفته بعد نوبت دکتر داره. اگه تکرار شه چیکار کنم؟ اصن کسی اینطوری شده بوده بچش خدای نکرده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان داره به خاطر این که رفلاکس داره و از طرفی بینیش کیپ شده شیر اومده باشه بالا دماغش هم کیپ باشه اینطوری شده باشه . تو رو خدا اگه چیزی میدونین بگین من خیلی میترسم. این آلرژی شده کابوسم

فکر نکنم چون خیلی خطرناکه و اینکه فکر کنم با خارش و ضایعات پوستی و اینا همراهه

نه کهیر و اینا نزد ولی کلا یهو بیخودی نفسش بند اومد و چشاش یه جوری شد. خرابکاری هم کرد 

دختر من هم حساسیت داشته ولی شدید نبود و ۸ ماهگی کامل رفع شد. ولی اینکه میگی سرماخورده باعث میشه خلطهایی که قورت داده از پی پی خارج بشه. چون تجربه این رو داشتم. اینکه نفسش بند اومده شاید دلپیچه گرفته موقع دفع.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه کهیر و اینا نزد ولی کلا یهو بیخودی نفسش بند اومد و چشاش یه جوری شد. خرابکاری هم کرد 

حدسم اینه که موقع دفع دلپیچه گرفته. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
یعنی گلوش از بیرون ورم میکنه؟

دیدی وقتی یکی لوزه داره ازبیرون لوزه هاش متورمه وقتی سرمامیخوره؟ اونجوری ولی ازروی کهیرایی که میزنه راحتتر میتونی تشخیص بدی خارش گلوهم ازعلایمشه حالا بچه شماکوچیکه خارش گلوشونمیتونه بگه ایشالاهیچوقت دچارش نشه گلم نگران نباش باید درمعرض اون ماده الرژیک باشه

دیدی وقتی یکی لوزه داره ازبیرون لوزه هاش متورمه وقتی سرمامیخوره؟ اونجوری ولی ازروی کهیرایی که میزنه ...

آخه من فقط دارم بهش شیرخشک میدم . چون دیر و با دفع خون بالاخره آلرژی بچمو تشخیص دادن. یکم شدید شده حتی به آرد برنج فرنی هم واکنش داد. واسه همین میترسم.برای مشهد براش نوبت گرفتم.چون دکترای اینجا بچمو نابود کردن

آخه من فقط دارم بهش شیرخشک میدم . چون دیر و با دفع خون بالاخره آلرژی بچمو تشخیص دادن. یکم شدید شده ح ...

الهی بگردم گلم نگران نباش اکثرا بزرگتر که میشن الرژیشون خود بخود درمان میشه ایشالا مشهد بری خوب بشه نی نیت