2777
2789
عنوان

پماد زینک برا جای جوش و لکه خوبه؟؟

306 بازدید | 10 پست

خوشگل خانوما کسی از پماد زینک برای جای لکه استفاده کرده؟؟ جواب گرفتین؟ خودم چند شبه قبل خواب میزنم اگه جواب گرفتم میایم اینجا براتون توضیح میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون بعد چند وقت نتیجه اش رو میشه دید؟

واسه من یکی دو هفته بود.ولی خب جای این خوب میشد یه جوش گنده میزدم‌ باید صبر میکردم اونم خوب شه

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
واسه من یکی دو هفته بود.ولی خب جای این خوب میشد یه جوش گنده میزدم‌ باید صبر میکردم اونم خوب شه

من این چند روز زدم جوش نزدم ولی پماد ویتامینadو ویتامین a چشمی و کمی آبلیمو و امپول ویتامین دی و ویتامین eهم قاطیش  کردم؛این دستور تو یه تایپیک قدیمی نی نی سایت دیدمa

من این چند روز زدم جوش نزدم ولی پماد ویتامینadو ویتامین a چشمی و کمی آبلیمو و امپول ویتامین دی و ویت ...

تاثیر داره؟

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

من دکتر پوست رفتم 

میگفت زینک برای التهاب خوبه التهاب و از بین میبره یه پمادیم داده بود من ندارمش الان 

اسمش پماد ترمیمی دکتر ژیلا بود

خیلی روپوست اثر خوب میذاره 

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱