2777
2789
عنوان

بی بی چک دوخطه در روز 27 پری ...

1930 بازدید | 22 پست
سلام دوست جونا ، من امشب بی بی چک گداشتم دوخطه شد فردا موعد پریمه، یعنی دیگه منتظرش نباشم؟؟؟؟ قابل اعتماده؟ آخه دل درد و کمر درد دارم !!!! قبل از عید هم یه بار مثبت شد ولی خدا نخواست بمونه دعا کنید برام ممنونم
خدایا کمکم کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا که همه ی منتظرا بی بی چک دوخطه رو ببینن به حق این ماه عزیز یا حضزت محمد عیدی منو که دادی، عیدی دوستامم یادن نره خدایا شکرت ، سالم نگهش دار
خدایا کمکم کن...
واى خیلی هیجان انگیزه انشالله محکم بهت میچسبه و ٩ ماه دیگه میاد بغلت انشالله به حق این روزای عزیز همه منتظرا این لحظه زیبارو تجربه کنن
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟
سلام. مبارکه. بارداری. داروی سر خود نخور. زرشک و زعفران نخور. داروی گیاهی نخور. فولیک اسید بخور. استراحت کن. درد پریودی عادیه. پله بالا پایین نکن. چیز سنگین بلند نکن. تا هفته 8 رعایت کنی بعدش خطر سقط ازت میگذره. منم اولی سقط شد گلم نگران نباش...
خدایا شکرت.... خودت این بچه سید رو برام نگهش دار....