2777
2789
عنوان

همسایه بیشرف

192 بازدید | 14 پست

ظرف آب گربه ها رو که رو پله جلو خونمون هست رو دیدم خالیش کرده با پا لگدش کرده در حالی که خونه ما ویلایی هست و کاری به کار کسی نداره چقدر یه آدم می‌تونه مریض باشه رفتم تو کوچه برا گربه ها غذا بذارم دیدم بچه گربه حیوونی از تشنگی سرش رو کرده تو ظرف خالی الهی آه این زبون بسته ها بگیرشون یه بار دیگه هم طرفشون پاره شده بود گفتم شاید گربه ها تو دعواشون ظرف انداختن اینجور شده اما الان فهمیدم کار یه آدم مریضه

بعضیا عقده دارن.

من از حیوونات خوشم میاد ولی فوبیا دارم.

براشون غذا میذارم ولی نمیذارم بیان تو خونه.

اما میبینم بعضی ادما عقده خالی میکنن باهاشون

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا عقده دارن.من از حیوونات خوشم میاد ولی فوبیا دارم.براشون غذا میذارم ولی نمیذارم بیان تو خونه.ام ...

چقدر خوبی که با وجود فوبیا براشون غذا می‌ذاری کاش همه مثل تو بودن واقعا آدم مریض زیاد شده

بگو مگه مرض داری اذیتشون می‌کنی. من تا حالا سر هیچی با هیچکس توی خیابون دعوا نکردم ولی ببینم به حیوو ...

روانین دست خودشون نیست .....دقیقا من از بس دیدم تو پارک ها گربه ها رو اذیت میکنن یه مدت افسردگی گرفته بودم باهاشون هم بحث میکنی بی فرهنگن حالیشون نمیشه 

همسایه ما به گربه های تو کوچه غذا و آب میداد ، البته ماهم مشکلی نداشتیم ، اتفاقا دخترم رو می‌بردم میدید سرگرم میشد 

ولی یه مدت که گذشت بیچارمون کردن ، می اومدن تو خونه زندگی ، تو آشپزخونه ، تو باغچه مون مدفوع میکردن ، خلاصه راه گربه به زندگی مون باز شد ، بعد فکر کنم از بس خودشون هم اذیت شدن ردش کردن البته مطمئن نیستم 

چقدر خوبی که با وجود فوبیا براشون غذا می‌ذاری کاش همه مثل تو بودن واقعا آدم مریض زیاد شده

عزیزمیییییی

اره،هرچی داره به مردم فشار میاد،اونا روی بقیه خالی میکنن.

مثلا یکی از همسایه هامون اومده بود بستنیش رو انداخته بود تو گلدون شمعدونیمون.

یا دم در یکی دیگه از همسایه هامون پاجوشای نخلمون رو کنده بود.

همکارم تعریف میکرد داییش پای درخت دم خونشون الکل ریخته که درخت خشک بشه.

تازه من ساکن بالاشهرم یعنی ادمای بافرهنگی اونجان

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
همسایه ما به گربه های تو کوچه غذا و آب میداد ، البته ماهم مشکلی نداشتیم ، اتفاقا دخترم رو می‌بردم می ...

عزیزم ما به گربه ها غذا بدیم یا ندیم اونا محل زندگیشون تو همون محله هست ربطی نداره که غذا دادن زیادشون کنه هر گربه یه قلمرویی داره که همونجا زندگی می‌کنه 

عزیزمییییییاره،هرچی داره به مردم فشار میاد،اونا روی بقیه خالی میکنن.مثلا یکی از همسایه هامون اومده ب ...

واقعا باعث تأسفن یکی نیست بگه عقده ای الان با این کارات مشکلاتت حل شد ؟ روز به روز زندگی تو ایران بیشتر ناامیدم می‌کنه کاش یه کشور دیگه به دنیا اومده بودم 

شاید گربه هات اونا اذیت میکنن

چه ربطی داره این گربه ها کلا تو همین خیابون و دور اطراف بودن ربطی به غذا دادن من نداره که بخوان بگن اذیتشون می‌کنه اونا فقط یه مشت آدم مریضن یه آدم مریض فقط می‌تونه آب رو به روی حیوون بی زبون ببنده

ببین گربه ها تو کوچه بهشون آب و غذا بدی هی بیشتر میشن پدر کل کوچه رو درمیارن توپارک اینا بهشون غذا ب ...

خواهشاً این نظرات الکی ندین حوصله بحث ندارم اینا محل زندگیشون تو این محله هست میگه اونارو دنبال خودت تا پارک  چهارتا خیابون اون طرف‌تر بکش