2777
2789
عنوان

رگ نکردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 14340 بازدید | 26 پست
شیر من سخت میاد بیرون مال شما هم همین طور بود؟

آره سخت میومد بیرون ولی مقوی بود تازه زمانی دخترم از شیر گرفتم اصلا توی سینه ام شیر مع نشد که سفت بشه و اذیت کنه من همیشه دخترم وزنش از نمودار هم میزد بالاتر یه بار فرستادنش آزمایش گفت هیچ مشکلی نداره ولی به مخض اینکه از شیر گرفتمش ۶ کیلو کم کرد هر کس میدید باورش نمیشد بچه اینقدر لاغر شده  

یه بعضیا شیرشون کم هست ولی چربه و غلیظه بچه رو کامل سیر میکنه بعضیا هم مثه من شیرم خیلی زیاده یه لحظه از دهن بچم در بیاد کل لباسش خیس میشه ولی آبکیه بچم وزن نمیگیره نگران نباش 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من رگ‌ نمیکرد اصلا ،،از همون روز اول لباسام کثیف نمیشد ،،شیرمم چرب بود دخترم خیبی خوب وزن میگرفت ...

یعنی امیدوار بشم دارم نابود میشم؟

خداوندا مراقبه پسرم باش
یعنی امیدوار بشم دارم نابود میشم؟

اره بابا من شیرم چرب بود و زرد ولی خواهر شوهرم سه ماه زودتر از من زایمان کرده بود شیرش سفید بود و رقیق کلا داخل سوتینش همیشه پارچه میذاشت برا همین بچه اش هن سریع قارچ میگرفت دهنش تا سینه رو در میاورد شیرش کلا روان میریخت همه جاش ولی من اگه دخترم مک میزد سریع از دهنش در میاوردم در حد چند قطره میریخت بیرون ،،به فک بچه هم بستگی داره بعضی بچه ها فکشون قوی تر مک زدنشون بیشتره بعضیا نه 

خداروشکر عزیزم که بچت بدنیا اومد.ان شالله برات حفظش کنه.عزیزم شمام عین من هموزیگوت هستین؟چیا تو بارد ...

بله توبارداری اسپرین وانوکساپارین وپردنیزولون وسرم آی ویآی جی مصرف کردم خدا روشکر پسرم به دنیا اومد

خداوندا مراقبه پسرم باش
خداروشکر عزیزم که بچت بدنیا اومد.ان شالله برات حفظش کنه.عزیزم شمام عین من هموزیگوت هستین؟چیا تو بارد ...

عزیزم اگه آزمایشاتتو تکمیل انجام دادی ومشکل ایمنی نداری نگران نباش با لطف خدا جواب میگیری اینم بگم ماه شش بارداری بودم همسرم به بدنیا اومدن پسرم باور نداشت 

خداوندا مراقبه پسرم باش
از من رگ‌ نمیکرد اصلا ،،از همون روز اول لباسام کثیف نمیشد ،،شیرمم چرب بود دخترم خیبی خوب وزن میگرفت ...

چکار میکردین ک چرب بود؟ رگ نمیکرد سفت چی میشد؟ 

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد  بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده