2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان ها لطفا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 58 پست
ان شاالله که قلب نی نیت سالمه..  نیت کن بچتو بیمه ی آقاامام زمان کن وهروزتاموقع بدنیااومدنش آی ...

منظورم این بودکه ان شاالله کنجدت قلبش میزنه نگران نباش... 

خداواسه ماهم زودی یه کنجدبده😔

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
مشکل اینجاست من اصلا موعد ندارم فقط این ماه داروی طب اسلامی مصرف کردم و الان روز سی ویک هست و زیر شک ...

شاید بارداری عزیزم

ایشالااا که هستی

منم پیش ماما خونگی رفتم‌گفت رحمت رفته بالا کشید پایین برام از رو شکمم ۳ماه بعد باردار شدم تو اون سه ما ۳۰هر ماه من پریود بود تا اینکه اسفند نشدم ۵ فروردین رفتم آز دادم مثبت بود

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که قلب نی نیت سالمه..  نیت کن بچتو بیمه ی آقاامام زمان کن وهروزتاموقع بدنیااومدنش آی ...

ممنون عزیزم.

خیلی بده انتظار.

انشالله چشم میخونم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
الان باردارین؟ علایم بارداریتون چی بود؟ بی بی چک چه روزی مثبت شد واستون؟

نه الان دخترم ۲ ماهشه به دنیا اومده

بی بی چکم مثبت نشد فقط آزمایش نشون داد

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
منم این ماه رفتم عرق رازیانه و دوازده گیاه و فراسیون و انیسون بهم داد سردی هم حذفکردم ب جای چای به خ ...

ادامه بده قطعش نکن.پریودیت میاد.یه کم باید حوصله داشته باشین وقتی از داروگیاهی استفاده میکنید.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
منظورم این بودکه ان شاالله کنجدت قلبش میزنه نگران نباش...  خداواسه ماهم زودی یه کنجدبده😔

انشالله گلم زودی به تو و همه منتظرا میده.منم مث شما بودم‌.۵ سال متاهلم و نتونسته بودم بابت درسم بچه دار شم تنبلی هم که داشتم همه ترسوندن منو حتی جازیمم بهم گفته بود نازایی😢باورت نمیشه انقد دلم شکست و از ته دل زار میزدم.نماز حضرت فاطمه و زیارت عاشورا خوندم حاجت گرفتم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
جالبه. اون علایمتون چیا بود که شک کردین باردارین؟

موهای دست و پام رشدش دو برابر شد

خوابم ده برابر شد😂😂😂

هرچی میدیدم دلم میخواست بخورم.. من اصلا به خاطر این علائم شک نکردم که شاید باردار باشم... فقط چون سه ماه پریودم تقریبا منظم بود و باز دوباره دیدم خبری از پریود نیست گفتم خب یه آزمایش بدم ضرر نداره... فرداش به اصرار دوستم رفتیم آزمایشگاه چون اونم منتظر بود و میخواست ببینه بارداره یا نه

برای اینکه تنها نباشه بهم گفت همراش برم که منم دیدم بهترین فرصته که خودم آزمایش بدم

رفتیم ازمایشگاه دیدم هزینش تقریبا زیاده منم که بعید میدونستم باردار باشم بیخیال شدم و آزمایش ندادم

برگشتنی بی بی چک خریدم و چندساعت بعد با بیخیالی تستو زدم دیدم مثبت شد منم اینجوری شدم😳😳😳 دقیقا همین شکلی😂😂😂

کامل توضیح دادم خاطراتم زنده شد☺😌😁

🖤

انشالله گلم زودی به تو و همه منتظرا میده.منم مث شما بودم‌.۵ سال متاهلم و نتونسته بودم بابت درسم بچه ...

خیلی ممنون عزیزم الهی آمین 

خداهیچکسو موردشماتت دیگران قرارنده خیلی سخته

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
ادامه بده قطعش نکن.پریودیت میاد.یه کم باید حوصله داشته باشین وقتی از داروگیاهی استفاده میکنید.

خب من باید تا روز ۲۰ پریودی میخوردم چون اگه باردار میشدم ک سقط میشد چون خوب نیس این عرق ها طبعشون گرمه ولی الان ک پریودم اصلا نمیاد خونریزی ندارم 

خب من باید تا روز ۲۰ پریودی میخوردم چون اگه باردار میشدم ک سقط میشد چون خوب نیس این عرق ها طبعشون گر ...

پیش کسی که رفتین چی گفت؟ خب فعلا صبر کنید یه مدت استفاده کنید تا پریودیتون منظم بشه.من پیش این عطاریا نرفتم من رفتم پیش دکتر طب سنتی مطب دارن.بهم رب رازیانه داده با چندتا شیشیه هست قطره ساختنی خودش درس میکنه که روزانه باید استفاده کنم.تا ببینم نتیجش چی میشه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
پیش کسی که رفتین چی گفت؟ خب فعلا صبر کنید یه مدت استفاده کنید تا پریودیتون منظم بشه.من پیش این عطاری ...

مال منم ی مغازه بود ولی گفت خودم باید بهت مشاوره بدم از رو زبون و دستم بیماری هامو گفت درستم بود