2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان ها لطفا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 58 پست
منم تنبای دارم معمولا ۵ روز تاخیر دارم ولی پیش اومده ک دوماه یا بیشتر هم پریود نشدم ی سال و نیم اقدا ...

امکانش کمه 

این علائمتون بخاطرهمون تنبلیه... دقیقاً مثل منی.. 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
من تنبلی دارم و الان حامله م بدون د‌کتر و چیزی. باشگاه رفتم و طناب زدم و رازیانه خوردم و سر خودم لت ...

شما پریوداتم نامنظم بود؟ بعد روز چند بی بی چکتون مثبت شد ؟ علایمت چی بود؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم سمت طب سنتی ببینم چی میشه

منم این ماه رفتم عرق رازیانه و دوازده گیاه و فراسیون و انیسون بهم داد سردی هم حذفکردم ب جای چای به خشک و بهاره و داچیل و زنجبیل دم میکردم میخوردم ولی اصلا درد پریود ندارم الان از دوسه روز قبل لکه بینی شروع شد نمیدونم چرا اینجوری شدم 

من تنبلی دارم و الان حامله م بدون د‌کتر و چیزی. باشگاه رفتم و طناب زدم و رازیانه خوردم و سر خودم لت ...

ای ول به خودت 🤔

دخترچطور ازعوارضش نترسیدی ؟لتروزول بعضی موقعا دوقلودرمیاره هااااااا😁

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

منم بعضی وقتا دقیقا ب موقع پریود میشم بعضی ماه ها هم ی هفته تا ۳و۴ روز عقب میرفته این یعنی تنبلی؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

آره

مشکل اینجاست من اصلا موعد ندارم فقط این ماه داروی طب اسلامی مصرف کردم و الان روز سی ویک هست و زیر شکمم درد میکنه و گاهی زیر نافم تیر میکشه انگار یه دفعه ای کشیده بشه.

شما پریوداتم نامنظم بود؟ بعد روز چند بی بی چکتون مثبت شد ؟ علایمت چی بود؟ 

من بدون رازیانه و ورزش پریود نمیشدم.از ۹۱ نامنظم شد پریودام حتی سه ماهم میشد نشدم 

البته من تنبلی تخمدانم شدید نبود من چربی دور رحم داشتم که با ورزش حل میشه.خیر سرم بهترین زنان شهرمون رفته بودم مثلا یه دارویی داد تا ۱۴ روز خونریزی داشتم بعد اون لب به دارو نزدم‌.تا اینکه آبان کلومیفن خوردم بدون ورزش و آذر ماهم لترورزول و باشگاه رفتم و طناب زدم‌ دو کیلو کردم حامله شدم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘