2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان ها لطفا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 58 پست

[QUOTE=81085727]ای ول به خودت 🤔 دخترچطور ازعوارضش نترسیدی ؟لتروزول بعضی موقعا دوقلودرمیاره هااااااا😁[/QUOTE

من از دکتر بدم میاد😅

این ورزشم اون موقع سونو رفتم دکترش گفت بخدا الکی هی بری دکتر زنان برا تنبلیت برا تو با ورزش حله من حرفش تو گوشم بود.یه ماه شدید ورزش کردم و طناب زدم و خدا رو شکر نتیجه دیدم.اتفاقا عاشق دوقلوم😍😗

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
منم بعضی وقتا دقیقا ب موقع پریود میشم بعضی ماه ها هم ی هفته تا ۳و۴ روز عقب میرفته این یعنی تنبلی؟

نه فکر نکنم سه چهارروز موردی داشته باشه خیلیا هم هردو سه ماه پریود میشن ولی تنبلی ندارن. بعضیام پریودشون منظمه اما تنبلی هم دارن باید برین سونو مشخص بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه اول : حدودا 20 فروردین پریود شدم

از اوایل خرداد یه علائمی داشتم ولی نمیدونستم علائم بارداریه

10 خرداد فهمیدم باردارم

10 تیر رفتم سونو دیدم تازه 8 هفته هستم😐 فروردین تا تیر 8 هفته😐 درواقع بارداریم زمانی اتفاق افتاد که اصلا پریود نشده بود( تخمک گذاری بدون پریود)

دفعه دوم با طب سنتی باردار شدم

تاپیکم زدم درموردش و کامل توضیح دادم.

🖤

رازیانه رو کی مصرف میکردی دوست خوبم؟

من از قبل عید برا پریود شدنم میخوردم.چند شب میخوردم پریود میشدم.خوبیه رازیانه اینه رحمو پاکسازی میکنه ودرد پریودیم دیگه نداشتم.حتی عروس جاریمم تو سن ۴۲ سالگی برا عفونت رحم رازیانه خورد زد حامله شد بچه اولش ۲۲ سالشه

[QUOTE=81085727]ای ول به خودت 🤔 دخترچطور ازعوارضش نترسیدی ؟لتروزول بعضی موقعا دوقلودرمیاره هااااااا ...

الهی خداروشکر... 

ان شاالله خدابه خودت ونی نیت سلامتی بده... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
الهی خداروشکر...  ان شاالله خدابه خودت ونی نیت سلامتی بده...

ممنون عزیزم انشالله.

ازمایشا رو دادم ولی موندم سونوی قلب برم بعد ۲۲ بهمن دعا کن خیلی استرس دارم😣

دفعه اول : حدودا 20 فروردین پریود شدم از اوایل خرداد یه علائمی داشتم ولی نمیدونستم علائم بارداریه ...

جالبه. اون علایمتون چیا بود که شک کردین باردارین؟

ممنون عزیزم انشالله. ازمایشا رو دادم ولی موندم سونوی قلب برم بعد ۲۲ بهمن دعا کن خیلی استرس دارم😣

ان شاالله که قلب نی نیت سالمه.. 

نیت کن بچتو بیمه ی آقاامام زمان کن وهروزتاموقع بدنیااومدنش آیه الکرسی بخون.. خداخودش برات حفظش میکنه 

اگه نیت کردی بایدهروزیکی بخونیاعزیزم 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....