2777
2789
عنوان

بچه های شماهم اینجورین

68 بازدید | 14 پست

یعنی هرموقع میبرمش بیرون کلی خرج میکنه 

دوساعت بردمش پارک اول گفت بستنی میخوام رفتیم سوپری کلی خوراکی برداشت شد۴۰۰تومن موقع برگشتن گفت آبمیوه میخوام بریم کافه یه دونه آب هویج یه دونه شیرموزگرفتم برگشته میگه آبمیوه بدون کیک نمیشه که کیک سفارش بده ۴۰۰تومن هم اونهاشدتارسیدیم سرکوچه میگه نهارمیخوام گفتم بریم ماکارونی درست میکنم گیردادکباب میخوام همون موقع شوهرم زنگ زدگفت بخربراش اشک بچه رودرنیار۷۰۰تومن هم دادم ۳تاغذاگرفتم واسه نهار

اینکه بچه دلش همه چی میخواد که طبیعیه

اینکه شما به هر سازی که میزنه می‌رقصید غیر طبیعیه

مساله اصلا بحث مالی نیست به نظر من بچه نباید نه نشنیده بار بیاد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه بچه دلش همه چی میخواد که طبیعیهاینکه شما به هر سازی که میزنه می‌رقصید غیر طبیعیهمساله اصلا بحث ...

اینوبایدبه شوهرم گفت اصلاقبول نداره میگه عقده ای میشه

خوشبحالتون میتونین بچتون خوشحال کنید حالا من از سر اجبار دارم التماس نینیسایتا میکنم که کد دعوتم بزن ۵۰هزار تومن گیر بیارم نون شب بدم به بچه هام 😔

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

اتفاقا اینجوری بیشتر آسیب میبینه

چون جامعه که مثل ما همه خواسته هاشون رو برآورده نمیکنه.هزار بار باید نه بشنون،پس حداقل الان میتونیم یه سری حد و مرز تعیین کنیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

درست میگه ادم وقتی داره چر خرج نکنه 

ما از بس نه شنیدن بچه هامون افسردگی گرفتن

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

خوشبحالتون میتونین بچتون خوشحال کنید حالا من از سر اجبار دارم التماس نینیسایتا میکنم که کد دعوتم بزن ...

مام تادوسال پیش وضعمون زیادجالب نبودشوهرم استخدام شدراحت شدیم

متوسط قبلا۳۰تومن بودحقوقش تازه دوماهه هیت علمی شده حقوقش یکم بیشترشده

خب یکم بیشتر مراعات بچتونو کنید از الان هرچی گف نخرید براش..چنسالشه 

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)