2777
2789
عنوان

ساكت شدن دخترم

400 بازدید | 18 پست

دخترم نزديك به ٣ ماهش هست ..خيلي خيلي حرف ميزد و أوا از خودش توليد ميكرد..اما الان يك هفته ميشه كاملا ساكت شده و فقط ميخنده وقتي باهاش حرف ميزنم ..ايا اين طبيعي هست ؟كسي تجربه اي داره ؟

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

اخییی نازییی خنده که خوبه♥️♥️♥️

عکسشو میزاری ببینیم؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره طبیعیه دقیقا مثل دختر من انقد اوووا میکرد یه هفته ساکت شد ما گفتیم یادش رفته الان ۴ ماهشه با صداهای جدید آشنا شده پدرمون و در اوردهههه بخداااااا انقد دوست داره حرف بزنه حرص میخوره دیگه آخرا جیغ میزنه😁😁

پسر منم 3روز ساکت بود بعد دوباره شروع کرده قشنگ جیغ میکشه 3ماه.11 روزشه

وای من فک کردم دختره من تو این سن فقط جیغ میزنه اینم یه هفته ساکت بود بعد جیغ یاد گرفته استارتر منتطره جیغ باش توهم😉

وای من فک کردم دختره من تو این سن فقط جیغ میزنه اینم یه هفته ساکت بود بعد جیغ یاد گرفته استارتر منتط ...

عاشق جيغ زدناش هستم ..انرژي ميده به من ..با همسرم كلي ميخنديم 😂

آره طبیعیه دقیقا مثل دختر من انقد اوووا میکرد یه هفته ساکت شد ما گفتیم یادش رفته الان ۴ ماهشه با صدا ...

واي عزيزمممم😍😍😍خدا حفظش كنه ..عشق هستن به خدا

نميتونم عزيزم ببخشيد🙏🏻

باشه شما ببخش♥️

من انقدر نینی دوست دارم هر روز فیلم آنومالیشو میبینم نبینم اصلا روزم شب نمیشه!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

اولشه پریشب دخترم از ۷ تا ۱۱ پشته هم‌جیغ زد کلافمون کرد ماهم اول خوششمون میومد ولی وقتی پشته هم جیغ بزنه وای وای

خخخخ خدا همه بچه هارو حفظ کنه🙏🏻♥️♥️♥️

گریه هم میکنه ؟؟ چجوری آرومش میکنی؟

باشه شما ببخش♥️ من انقدر نینی دوست دارم هر روز فیلم آنومالیشو میبینم نبینم اصلا روزم شب نمیشه!

عزيز دلم اميدوارم زود زود به دنيا بياد ..مثل من لذتش رو ببري

عزيز دلم اميدوارم زود زود به دنيا بياد ..مثل من لذتش رو ببري

زود که نمیخوام بیاد 😁

انشالله سر موقع زایمانم بیاد🙏🏻😍😍

بچه ها عشقن 🌹