دخترم نزديك به ٣ ماهش هست ..خيلي خيلي حرف ميزد و أوا از خودش توليد ميكرد..اما الان يك هفته ميشه كاملا ساكت شده و فقط ميخنده وقتي باهاش حرف ميزنم ..ايا اين طبيعي هست ؟كسي تجربه اي داره ؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره طبیعیه دقیقا مثل دختر من انقد اوووا میکرد یه هفته ساکت شد ما گفتیم یادش رفته الان ۴ ماهشه با صداهای جدید آشنا شده پدرمون و در اوردهههه بخداااااا انقد دوست داره حرف بزنه حرص میخوره دیگه آخرا جیغ میزنه😁😁
من انقدر نینی دوست دارم هر روز فیلم آنومالیشو میبینم نبینم اصلا روزم شب نمیشه!
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عاشق جيغ زدناش هستم ..انرژي ميده به من ..با همسرم كلي ميخنديم 😂
خخخخ خدا همه بچه هارو حفظ کنه🙏🏻♥️♥️♥️
گریه هم میکنه ؟؟ چجوری آرومش میکنی؟
عزيز دلم اميدوارم زود زود به دنيا بياد ..مثل من لذتش رو ببري
زود که نمیخوام بیاد 😁
انشالله سر موقع زایمانم بیاد🙏🏻😍😍
بچه ها عشقن 🌹