2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دوماه مامانم تا دو هفته بود بعدش شوهرم کمک میکرد خیلی بد بود 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

شما زایمان کردی؟؟؟چند روزه؟؟ درد اینا نداری؟از کی تونستی بشینی ب‌ بچه ت شیر بدی

بله من ۱۱روزه . درد که روز اول داشتم مسکن میزدن مرتب تو بیمارستان. از همون شب اول نشستم برا شیردادن ...ولی با کمک گرفتن 

بله من ۱۱روزه . درد که روز اول داشتم مسکن میزدن مرتب تو بیمارستان. از همون شب اول نشستم برا شیردادن ...

ب سلامتی ...منم فردا وارد ۳۷میشم بنظرت اخر ۳۷ سزارین میکنن؟؟شما چند هفته سز شدی

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا دوماه مامانم تا دو هفته بود بعدش شوهرم کمک میکرد خیلی بد بود

سزارین بودین؟ من از روز دهم که دیروز بود کم کم فعالیتمو شروع کردم . مامانم و شوهرم بیشتر کارا رو میکنن

سزارین بودین؟ من از روز دهم که دیروز بود کم کم فعالیتمو شروع کردم . مامانم و شوهرم بیشتر کارا رو میک ...

بله عزیزم 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

هعی خواهر با اون سزارین تخمی من و اون زردی نوزاد همون لحظه بلند شدم 5 روز بالا سر بچم بودم تو بیمارس ...

منم تجربه مشابه شما داشتم با این تفاوت ۱۰ روز بستری بود نوزادم😓 ۶ صبح برپا بود باید تخت و جمع میکردیم میومدن طی میکشیدن  ۷ صبح صبحانه بود هیچ استراحتی نفهمیدم 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿