2777
2789
حالا جرا دوس نداري باردار شي

دوتا پسر دارم یکیش ۹سالشه

کوچیک ۴سالو نیم شه باباشون خیلی میخواد ولی من نه 

خیلی سخته واسه همین

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
تورو خدا میشه بیشتر توضیح بدی شما زود بلا فاصله قرص رو خوردید چند تا خوردید ۷۵ بود 

اره بلافاصله خوردم و75 بود.انشالله كه نميشي ولي احتمالشم زياده كه ....

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خواهر من بعد رابطه مشکوک دوتا وروز بعدش دوتا دیگه خورد یعنی چهارتا ولی باردار شد الان بچه اش پنج ...

ای خدا

عزیزم خدا نی نیشو حفظ کنه😍😘

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
دوتا پسر دارم یکیش ۹سالشه کوچیک ۴سالو نیم شه باباشون خیلی میخواد ولی من نه  خیلی سخته واسه هم ...

با اين اوضاع مملكت واقعا سخته درك ميكنم من دخترم15ماهشه كلي قسط با اين مخارج واقتصاد كشور واقعا نتونستم نكهش دارم

سال 92 من با قرص اورژانسی باردار شدم و سقطش کردم  بعد چند سال باز چند هفته پیش خوردم.چند روز ع ...

خارجيشم همينه منم خارجيشو استفاده كردم اين شد حال وروزم

اره بلافاصله خوردم و75 بود.انشالله كه نميشي ولي احتمالشم زياده كه ....

آخی عزیزم

منم دوتا خوردم ۷۵ بود ولی الان فکرشو میکنم میبینم که نزدیک پریم هست شادید نگیره

دوماه پیش پریم  ۲۲بعد ۱۷ و این ماه احتمال ۱۲ رو داره که فک کنم تخمک مرده باشه 😅😅😅😅😁

جدی ؟

بسته بندیش داخلی بود یا کلا خارجی ؟

پس من شانس آوردم واقعا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بمیرم برات😢😢خیلی سخته

با اين اوضاع مملكت واقعا سخته درك ميكنم من دخترم15ماهشه كلي قسط با اين مخارج واقتصاد كشور واقعا نتون ...

واقعا سخته خیلی 

عزیزم فضولی نباشه خودت سقط کردی یا خودش افتاد ببخشید البته 

جدی ؟ بسته بندیش داخلی بود یا کلا خارجی ؟ پس من شانس آوردم واقعا

واقعا😁😁😁

واقعا😁😁😁

امیدوارم همونی بشه که میخوای 😘

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بمیرم برات😢😢خیلی سخته

خدانكنه فداتشم اره خيلي سخته خيلي خونريزيم تمومي نداره سونو رفتم كفتن تموم سقط شده امبول زدم براي قطع خونريزي حساسيت داشتم باهاش دكترم كفت ديكه نبايد استفاده كني خونريزيم قطع نشه بايد برم سونوي وازينال خدا كنه تيكه كوجيك نمونده باشه جون اونموقع كورتاز ميكنن.اخه كفتن تيكه خيلي كوجيك مونده باشه سونوي وازينال نشون ميده يعني داغونم  

امیدوارم همونی بشه که میخوای 😘

آنشالا خدا از دهنت بشنوه 😍😘😘

واقعا سخته خیلی  عزیزم فضولی نباشه خودت سقط کردی یا خودش افتاد ببخشید البته

شياف استفاده كردم خودم انداختم   

خدانكنه فداتشم اره خيلي سخته خيلي خونريزيم تمومي نداره سونو رفتم كفتن تموم سقط شده امبول زدم براي قط ...

ای عزیزم به خدا خیلی ناراحت شدم برات بمیرم 

میدونم خیلی سخته 😢😢