2777
2789
ببخشید با اجازه استارتر منم یه سوال دارم من تا حالا از قرص استفاده نکردم برا پیشگیری چه قرصی باید ...

اختیار داری عزیزم

من خودم قبل نا از روکین استفاده میکردم

از اولین روز پریودیت تا پانزده روز مصرف کن پیشگیری هم داشته باش تا بعد پانزده روز بعد اتمام قرص تا هفت روز که پریودیت تموم شد روز هشتم شروع کن به مصرف دوباره قرص الا آخر

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز باید سر ساعت مشخص بخوری اگر یادت رفت سریع وقتی یادت اومد بخور  اخه بستگی داره واسه چی ب ...

واسه جلوگیری میخوام

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بله عزيزم من شدم  بلافاصله قرص اورزانسي خوردم ولي 6هفته بود فهميدم باردارم به ناجار هفته7سقط كر ...

وای نگو تورو خدا 😲😲😲😲

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
اختیار داری عزیزم من خودم قبل نا از روکین استفاده میکردم از اولین روز پریودیت تا پانزده روز مصرف ک ...

برا رابطه مصرف میکنی؟

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

ميتوني تابيك قبلي منو بخوني دقيقا همين سوالو برسيدم كه متاسفانه من باردار شدم وبعد سقط همجنان خونريز ...

اخه چه جوری بار دار شدی مگه قرص نخوردی پس چرا 

ای خدا 😟😟

اخه چه جوری بار دار شدی مگه قرص نخوردی پس چرا  ای خدا 😟😟

اره عزيزم خوردم ولي در كمال ناباوري شدم يعني هنك كرده بودم واي يادش ميفتم بدنم ميلرزه بخدا 

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)

واي توروخدا جلوكيري كنين دوستان تا مثل من بدبخت نشيد بعد سقط واقعا عذاب وجدان كرفتم ولي جيكاركنم شرايطم مناسب نبود  

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)

اره خواهر من بعد رابطه مشکوک دوتا وروز بعدش دوتا دیگه خورد یعنی چهارتا ولی باردار شد الان بچه اش پنج ماهشه

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری
اره عزيزم خوردم ولي در كمال ناباوري شدم يعني هنك كرده بودم واي يادش ميفتم بدنم ميلرزه بخدا 

تورو خدا میشه بیشتر توضیح بدی شما زود بلا فاصله قرص رو خوردید چند تا خوردید ۷۵ بود 

سال 92 من با قرص اورژانسی باردار شدم و سقطش کردم 

بعد چند سال باز چند هفته پیش خوردم.چند روز عقب افتاد داشتم سکته میکردم که این بار عمل کرد 

البته من گشتم خارجیشو پیدا کردم ، به ایرانیش اعتباری نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan