2777
2789
شياف استفاده كردم خودم انداختم    

😟😟😟😟😔😔😔

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديكه من غلط كنم بيشكيري طبيعي كنم والا بخدا 

دور از جون

راستی یه سوال 

شما کورد هستید

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
اره كلم.جطور مكه    

چه خوب 😍😍😘

اخه منم کوردم😄

اوه اوه خوشبختم عزيزدلم    كورد كجا...

فد ات گلم😗

سقز 

ما تازه عروس دوماد بودیم و هرشب اره😎😄😄😄

میریخت داخل هر شب و قرص هم میخوردم بلا فاصله بعد دوهفته باردار شدم دوقلو😏😑😑😑

دوقلوهای عزیزم 💑عشق مامان و بابا منتظریم زود بیاین ❤آنیل و سام ❤
قوربانت كولم كيان منيش مهاباديم زور خوشحال بوم له ناسينت

قز ای تو خانمی منیش له آشنایت خوشحالم دلم واقعا روشن بو😍😍😗

ما تازه عروس دوماد بودیم و هرشب اره😎😄😄😄 میریخت داخل هر شب و قرص هم میخوردم بلا فاصله بعد دوهفته ...

😋😋😋الهيييي جقدر فعال....خدا حفظشون كنه  انشالله به سلامتي دوتا ني ني سالم وخوشكل ميان توبغلت 

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)
ما تازه عروس دوماد بودیم و هرشب اره😎😄😄😄 میریخت داخل هر شب و قرص هم میخوردم بلا فاصله بعد دوهفته ...

آخی  عزیزم 

خدا نی نی ها حفظ کنه به سلامتی به دنیاشون بیاری

اله م گول خانه م 

گچی ده شه م خارج له رحم حامله بو  دوکتور وای  اشه کورتاژ کات 

وله چو بو لای خانمه ک که کاری دارو گیاهی اکات و پی وت دم کرده ی نعنا له تک کوچکه عسل قاطی کات و بی خودت  

هر وای له کرد ودوای چند روژ هم خون ریزی نما هم جنینه که سقط بو و آثاری نما و دفع کرا