2777
2789

توروخدا اگه میدونید کمک کنید بدونم حدس دکتر برای دختر دو سال و هشت ماهم چیه که این آزمایش هارو داده، فردا باید انجام بدم

یک ماه و نیمه دل درد داره البته نه دائمی، بگیر و نگیر داشته

یک هفته س اسهاله اونم باز بگیر و نگیر

چندبار بی موقع گرفته بردیمش دکتر بیمارستان 

امروز بردیم دکتر خودش و گفت آزمایش داره، حدسشم به اصطلاح پزشکی گفت و بهمون زیاد توضیح نداد

دستش درد نکنه هر چی بوده نوشته، نگران نباش چکاپ کامل نوشته، جهت بررسی فقط. دلیل خاصی نداره. آزمایش بررسی سلولهای خون کامل، یعنی هم گلبول سفید و قرمز و آهن و حجم خون و سرعت رسوب خون و...بعد تیرویید نوشته، بعد هم آنتی بادی ها رو که نشون میدن بدن داره مثلا با عفونت مقابله میکنه. کلا چیزهایی عجیبی نیست. نگران نباش. 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباشید هیچ کدوم این ازمایشات مهم نیست. من جاش بودم همون کشت ساده رو می نوشتم. آخه ویتامین دی و ...

آخه به غیر از آزمایش زردی دختر من تا به حال هیچ آزمایش خونی انجام نداده

خدا خیرت بده از استرس مردم

دستش درد نکنه هر چی بوده نوشته، نگران نباش چکاپ کامل نوشته، جهت بررسی فقط. دلیل خاصی نداره. آزمایش ب ...

خدا عاقبت به خیرتون کنه دوستان با معرفت 😍😍😍😍

منم از رو ازمایشا حدس زدمورشدش اگه خوب باشه رد میشه اون تشخیص.

رشدش نمیدونم خوبه یا بد

یکساله وزنش ثابته اما قدش رشد میکنه

همیشه دکترا گفتن طبیعیه البته خیلی تپل بود اول الان قد کشیده، از بعد شیر مادر که قطع شد یبوست بوده یا یکم سفت اما الان یه هفته س اینجوریه

دلم آشوبه 😔

رشدش نمیدونم خوبه یا بد یکساله وزنش ثابته اما قدش رشد میکنه همیشه دکترا گفتن طبیعیه البته خیلی تپل ...

نه خب هزارتا علت دیگه میتونه داشته باشه.شاید کرمی چیزی داره.باز ازمایش میده خیالت راحت میشه