2777
2789
عنوان

میشه راجب کارت به کارت کردن با گوشی راهنماییم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هر بانکی که خواستی میشه فکر میکنم گوشیت چیه؟ اندرویده؟ اگر اندرویده از بازار دانلود کن اگر آیفون ...

اره اندرویده الان دانلود میکنم کاشکی بشه اخه قبلا شنیده بودم نمیشد و فقط با ملت میشد به همه ی بانکا باگوشی کارت ب کارت کرد

خیلی ممنونم عزیزم.نصب کنم میفهمم چجوریه و چطور باهاش اسونه؟؟و اینکه من یه چیزی میخام سفارش بدم برای ...

بله اسکرین بگیر میشه . اره با شماره موبایلت نصب کن. مثل تلگ ر ا م دا کد میاد برا نصبش بعد نصب برو کارت بکارتش رو بزن راهنمایی میکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
با برنامه آپ به اکثر بانکها میتونی کارت به کارت کنی.اما اگه صادرات باشه حتما باید برنامه صادرات رو ت ...

مرسی اگه صادراتو برنامشو فعال کنم به هربانکی بارم میتونم کارت به کار کنم؟و اینکه برنامشو ازاینترنت باید بگیرم یا بانک؟

اره اندرویده الان دانلود میکنم کاشکی بشه اخه قبلا شنیده بودم نمیشد و فقط با ملت میشد به همه ی بانکا ...

نه میشه کار هر روز منه بابا

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اره عزیزم میشه،اگه نرم افزار بانک خودت داری که چه بهتر نداری یکی از این اپ رو نصب کن انتقال بده البت ...

ینی چی باید عضو شتاب باشه میشه یکم توضیح بدی؟😅بانک مقصدم پارسیانه ها.ینی بانکی که میخام بهش پول بریزم پارسیانه

مرسی اگه صادراتو برنامشو فعال کنم به هربانکی بارم میتونم کارت به کار کنم؟و اینکه برنامشو ازاینترنت ب ...

نه فقط مخصوص صادرات هست با آپ نمیشه از کارت صادرات کارت به کارت کرد.ولی اکثر بانکها رو داره برنامه آپ

باشه عزیزم دستت درد نکنه

خواهش گلم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره عزیزم میشه،اگه نرم افزار بانک خودت داری که چه بهتر نداری یکی از این اپ رو نصب کن انتقال بده البت ...

عزیزم میشه این سوالمم جواب بدی؟منظورت ازاینکه پارسیان باید عضو شتاب باشه چیه؟الان باید به پارسیان کارت ب کارت کنم پولو

عزیزم میشه این سوالمم جواب بدی؟منظورت ازاینکه پارسیان باید عضو شتاب باشه چیه؟الان باید به پارسیان کا ...

عزیزم عضو شتاب تو اپ نگاه کردم، عضو شتاب بانک هایی هستند که در شبکه بانکی باهم مرتبطتن و انتقال از هر بانکی یا بالعکس بهش امکان پذیر