2777
2789
عنوان

خانما كمك پشيمونم كه الان پشيموني فايده نداره😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران که خیلی جاها واسه گشتن داره پل طبیعت. پاساژ و مرکز خرید..باغ پرندگان. و خیلی جاهای دیگه هست خو ...

باكي برم شوهرم صبح تاشب سركاره تعطيلي هم نداره اصلا

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
وا.چه ربطی به بچه بازی داره یعنی هرکی خانوادش رو دوست داره دلش براشون تنگ میشه بچه ست؟ازدواج کرد که ...

خواست راه دور ازدواج نکنه الان دیگه باید با شوهرش بره سر بزنه وقتی ازدواج کرده همه شرایطو قبول کرده

نميشه بعضي وقتا نميشه اصلا مثل امروز كه دارم ميميرمممممم😭😭😭😭

دور از جونت🤗🤗

من بعد از یکسال از ازدواجم شهری ساکن شدم حتی زبونشونم متوجه نمیشدم..انقدرم مردم خوبی بودن...گذشت ...اتفاقا خیلی قوی تر شدم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چطوري عادت كردي

گذشت زمان،و اینکه ببینی خیلیا مثل تو هستن،خودتو با هرچی دوست داری سرگرم کن آشپزی شیرینی پزی،دوست قابل اعتماد پیداکن،باز خوبه تو 4ساعت فاصله داری من 7،8ساعت

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

خیلی سخته برای ازدواج بری یه شهر دیگه واقعا سخته ،من خودم به سرم اومد حدوده نه سال پیش ...حالا باز خوبه تو رفتی تهران ....من از شهر خودم  اومدم یه شهر کوچیک و بدون امکانات با فرهنگ عجیب و بسته مردم ش ،،خیلی عذاب کشیدم رو زندگیم تاثیر گذاشت اگر چه بعدش دانشگاه رفتم و با تلاش فراوان استخدام و معلم شدم و یه خونه تو‌مرکز استان خریدیم ولی چون روزهای اول ازدواجم و جوانیم با سختی گذشت دیگه هیچی برام ارزش نداره 

برا خودت برنامه بریز صبح ها ورزش بعد صبحانه بعد آماده کردن ناهار اگرم وقت موند کلاسی پیاده روی چیزی. ...

شوهرمن تعطيلي نداره اصلا مغازه داره شغلش ازاده اجاره ميده نميتونم اخرهفته برم

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
خواست راه دور ازدواج نکنه الان دیگه باید با شوهرش بره سر بزنه وقتی ازدواج کرده همه شرایطو قبول کرده

خب مسلما حرف تا عمل فرق داره و این خانوم اولین بارشه اومده مشورت بگیره ناراحته بعد با اون لحن شما ناراحت تر میشه.میشه یکم مهربون تر بود بخصوص که تازه عروس و مسلما تنش های عروسی هم خستگیش تو تنش مونده.بالاخره کامپیوتر که نیست حساب کتاب دقیق کنه شاید اشتباه شرایط و سنجیده.هیچکس نمیتونه دقیق بسنجه بعد ازدواجش چطور میشه