2777
2789
من سزارين كردم ميشه يكي بگه طبيعي  دردش دقيقا مثل چيه در چه حد دردش ،همش ميگم كاشكي طبيعي زايما ...

وای نه دختر ،طبیعی دردش وحشتناکه

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارين كردم ميشه يكي بگه طبيعي  دردش دقيقا مثل چيه در چه حد دردش ،همش ميگم كاشكي طبيعي زايما ...

دردش از پایین کمره و تو لگن میپیچه جوری که نمیتونی بشینی همش باید راه بری اگه بدونی من چجوری کنترل کردم خیلی راحت تموم شد 

😒
دردش از پایین کمره و تو لگن میپیچه جوری که نمیتونی بشینی همش باید راه بری اگه بدونی من چجوری کنترل ک ...

اي جانم عزيزم.  دومي ني ني هم تو راه داري به سلامت بدنيا بياريش عزيزم 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
حالا من شنيدم قد بلندا درد زايمانشون كمتره نميدونم چقدر ربط داره

نه ربطی نداره قدبلندا فقط لنگهاشون درازتره،آجیم قدبلنده موقع زایمان خواست بمیره ماماش نتونست کمکش کنه یه ماما دیگه اومد سزارینش کرد

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍

من زایمانم طببعی بود و خیلی راضی بودم.مدت زمان زایمانم کم بود.دردشم قابل تحمل بود.فقط یه بیست دقیقه فکر کنم دردم شدید بود..در کل راضی بودم.بعدی هم طبیعی انتخاب میکنم صد در صد.. پریودی هامم درد ندارم.فقط روز اول یکم کمرم درد میگیره.همین.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
هیچ ربطی نداره بنظرم بیشتر به اندازه لگن و امادگی بدن و ساختار رحم و.... این چیزا ربط داره

اخه اين اندازه ي لگن رو كه نميشه تشخيص داد همه خانوما لگنشون بزرگه نسبتا،دكترا هم كه من نشنيدم به كسي بگن لگنت چون كوچيكه طبيعي نميتوني به اونا باشه همه بايد طبيعي زايمان كنن،وسط زايمان در حين درد ها شايد بگن سزارين بشه يكي

.
تجربه داشتي عزيزم واقعا دردش وحشتناكه ،اخه جاي بخيه شكمم  خيلي بد شدش بخاطر اون گفتم

بخیه ش افقی هستش یا عمودی؟من جای بقیه ش زیاد معلوم نیست 

اخه اين اندازه ي لگن رو كه نميشه تشخيص داد همه خانوما لگنشون بزرگه نسبتا،دكترا هم كه من نشنيدم به كس ...

باسن بزرگ ربطی به لگن نداره،منم دکتر گفت لگنت تنگه سزارینم کرد