2777
2789
عنوان

شستن صحیح پرده

156 بازدید | 11 پست

دومرحله است پرده پذیراییمو میدم پرده شویی ولی باب دلم نبوده و خوب تمیز نشده

میخوام این دفعه خودم بشورم آیا کسی روشی داره برای شستن پرده 

لطفا اگ‌بلدید راهنمایی کنید 

مررسی😘

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پرده میتکونید .

بعدم یه رو تمام تو اب سرد میزارید بمونه تا خاکاش بره و تو خوردش نره چرک تاب بشه بقول معروف .

بعدم باز چند ساعت تو اب ولزم و پودر صابون . 

بعدم میندازی ماشین با درجه زیاد نباشه که خیلی چروک نشه 

بلد بودن یک راه آسان برای شستشوی پرده می‌تواند تمیز کردن آنها را از یک وظیفه سخت که مدام پشت گوش انداخته می‌شود، به یک کار ساده و روتین تبدیل کند. البته این کاری نیست که در ایام ، بتوانید پشت گوش بیندازید. 

جنس پارچه بیشتر پرده‌ها از بافت متراکم است که گرد و غبار، مو و پشم حیوانات و دوده را به خود جذب می‌کند. این کثیفی‌ها به تدریج بر روی هم جمع شده و ظاهر پرده را سیاه و چرک نشان می‌دهد.

کثیفی روی پرده‌ها می‌تواند بر روی کیفیت هوای داخل خانه هم تاثیر منفی داشته باشد. هربار که پرده‌ها را باز می‌کنید و یا می‌بندید، گرد و غبار روی پرده در داخل هوای خانه منتشر می‌شود و بر روی مبلمان خانه و فرش‌ها می‌نشیند. مخصوصا برای کسانی که آلرژی یا مشکلات تنفسی دارند، شستشوی پرده ها به شکل مرتب می‌تواند به طور چشم‌گیری مشکلات آنها را کاهش دهد.

روش تمیز کردن پرده به آنها بستگی دارد، پس قبل از شروع شستشو، مطمئن شوید که جنس پارچه پرده خود را می‌دانید. اما اگر نمی‌توانید جنس پرده را تشخیص دهید، دستورالعمل‌های مربوط به نگهداری پرده‌ها  داده‌ایم را دنبال کنید تا از وارد کردن آسیب های احتمالی به آنها جلوگیری کنید.

• تمام اشیایی که به پارچه پرده وصل هستند را از آن جدا کنید.
  • درصورت امکان پارچه را به بیرون از خانه برده و کاملا بتکانید.
  • دو پنل پرده را با هم و در یک مخزن آب سرد بشویید.
  • پرده را با حرارت کم خشک کنید.
  • بعد از تمام شدن فرآیند خشک شدن، سریعا آنها را پهن کنید تا از ایجاد چین و چروک جلوگیری کنید.

ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید
https://a4baz.com/blog/wash-curtains-home.html