2777
2789
عنوان

یعنی واقعا معجزه شده

473 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من تنبلی تخم دان داشتم بعد چن دوره مصرف دارو وامپول hmjوhcjحامله نشدم تا از همسرم از گرفتن فهمیدیم کم تحرکی داره ماه قبل هردومون خوب شده بودیم و من دوتا فولی۱۶~۱۷داشتم .بعد روز ۱۲پریم شرو کردم به ختم چهل روزه سوره بقره تا امروز که یه روز از موعدم گذشته بی بی زدم خیلی زود مثبت پر رنگ شد

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون خامه ای دلم میخواد   نون خامه ای شیرینی بده  

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان باورم نمیشه یه روز از موعدم گذشته میخام بدونم یعنی از اثر امپول hcjیا واقعا حاملم .انقد گریه کردم باورم نمیشه .انشاءالله همه منتظرا دامنشون سبز الله به همتون بده مال منم واقعی باشه 

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 
من ۱۵ موعدمه.ماه اول اقدامم الان بی بی چک بذارم نشون میده؟

نه گلم تو ذوقت میخوره

صبرکن بعد تاخیر بزار

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹