طعم داره.فکر کنم از غذا خوردن بهتر باشه البته برای شما که ازخوردن بدت میاد
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها خواهر شوهرم شیر خشک نان ۳ گرفته بود روزی فقط دو تا قاشق ازش میخورد برا تپل شدن صورتش اینقددددددد کل بدنش چاق شد دیگه نخورد فقط یه قوطی خورده بود ادم که استعداد چاقی داشته باشه هر چی بخوره چاق میشه ولی اگه من ۱۰۰ تا از اون شیر خشک بخورما تکون نمبخورم🤣
بچه ها خواهر شوهرم شیر خشک نان ۳ گرفته بود روزی فقط دو تا قاشق ازش میخورد برا تپل شدن صورتش اینقدددد ...
کاش من به جای بیومیل اونو بدم به بچه ام.واقعا بهتره برای چاقی؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اومدین پز میدین که چی ها؟دل من که شکست حق الناس گردنتونه😁😁😁😁بیاید من براتون بگم با قد۱۶۵و وزن ۶۰ همیشه خدا مثل🐄گشنمه. غذا ببینم پاهام سست میشه😢😢😢😭😭😭😭ای خدااااااا چرا من چاقم
🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
اومدین پز میدین که چی ها؟دل من که شکست حق الناس گردنتونه😁😁😁😁بیاید من براتون بگم با قد۱۶۵و وزن ۶۰ ...
خجالت بکش وزن تو کاملا ایده آله😡