2777
2789
عنوان

سخت ترین کار دنیا خوردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو ک از منم لاغرتری 😕😕😕😕حداقل ب خودم امیدوار شدم😂😂😂من 42 کیلوام 24 سالمه بس ک لاغرم فک میکنم بچه دبستانیم

قصد دارم برم باشگا اضافه کنم

خیلی حس بدیه اینجوری

پزو چیه بابا اشکم در اومده از بس لاغرم پوست بدنم افتاده شده

صبحانه کره بادام زمینی بخور یا نوتلا یا کره عسل...پر کالری ان.

عصرانه هم گاهی شیر کاکائو بخور با کیک.....لامصب بمب کالریه. به معدم نرسیده وزنم رفته بالا.

غذاهاتم تنظیم کن بیشتر سرخ کردنی باشه. مثلا ماهی رو با زعفرون سرخ کن با برنج کته بخور.

مرغ سوخاری درست کن. ناگت مرغ، کتلت، کباب چوبی سرخ کن. ماکارانی با ته دیگ سیب زمینی.

گاهی شام سیب زمینی سرخ کرده بخور با سس فرانسوی (سیب زمینی خلال اماده بخر که مثل بیرونیا بشه)

لبنیات پر چرب بگیر ،شیر 3درصد چربی، ماست سون....

بستنی سنتی تو فریزر داشته باش آخر شب یه کاسه بخور. حتما سنتی باشه چون کالریش خیلی بیشتر از کارخونه ای ها هست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
واقعاااا

آره😂شیرینی بخور 

انواع خورشت و با پلو 

آش رشته شبها 

میان وعده دلستر با الویه بخور خلاصه نفس نکش چااااق میشی 

حرص هم نخور ازخوردن لذت ببر

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...