2777
2789
عنوان

سخت ترین کار دنیا خوردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 103 پست
خانواده شوهر منم اینجورین همه قدبلند و باریک عین چوب خشک برن رو ترازو بکی سی کیلو کم دارن ولی خوشم م ...

پرکاری تیرویید ندارن؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

لذتی بالاتر از خوردن هست؟؟؟😋😋😋

نون خامه ای🤩 انواع فست فود با پنیر فراوون🤩وای چلو ماهیچه🤩کبابشیشلیگ🤩کله پاچه🤩و ....

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه نمیدونی یه شکمم زاییییدم حیدررررر ننه دلت اب

قدووزن بگو

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

پس من چرااینطوریم اصلن سیرنمیشم شام خوردم کلی چیزم بعددوبارع دلم یه دسرخاص خواس درس کردم خوردم الان حواسم به یخچاله دوس دارم بازم برم سروقتش چکارکنم البته چاق نیستم فقط شکم دارم😧😢

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
پرکاری تیرویید ندارن؟

نه ژنتیکی اینجورین پدزشونم اینجوریه میگن مادرشونم اینجوری بوده عمه شوهرم میگفت آدم محو قد و بالا و هیکلش میشد همه بچه هاشم اینحوری رو فرم و قد بلند و ظریفن

و دیگر هیچ...

لذتی بالاتر از خوردن هست؟؟؟😋😋😋 نون خامه ای🤩 انواع فست فود با پنیر فراوون🤩وای چلو ماهیچه🤩کبابش ...

😍😍😍😍😍😍😍😍

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
تازه نمیدونی یه شکمم زاییییدم حیدررررر ننه دلت اب

چندی مگه؟😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
نه ژنتیکی اینجورین پدزشونم اینجوریه میگن مادرشونم اینجوری بوده عمه شوهرم میگفت آدم محو قد و بالا و ه ...

خوش به حالشون ولی باید دید علتش چیه که سوخت وسازشون بالاست وجذبشون پایینه.دقت کن تو خوراکشون ببین بیشتر چیا میخورن

لذتی بالاتر از خوردن هست؟؟؟😋😋😋 نون خامه ای🤩 انواع فست فود با پنیر فراوون🤩وای چلو ماهیچه🤩کبابش ...

وای چرا من از همشون بدم میاد 

تنقلات بستنی چیپس پفک نوشابه آجیل پاستیل ژله 

گوشت فستفود از همه متنفرم 

بقیه غذا هام دو کفگیر ۴ ساعت میخورم اسمم به پرخور هم در رفته فکر میکنن از زیاد خوردن طول کشیده نمیفهمن من فس میدم 

وای چرا من از همشون بدم میاد  تنقلات بستنی چیپس پفک نوشابه آجیل پاستیل ژله  گوشت فستفود ...

بچگی مامانت به زور غذا بهت میداد؟