2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

259 بازدید | 37 پست

دوستان دختر من ۱۱ روزشه خیلی شیر میخوره به حدی که از دماغ و دهن بالا میاره . اگر بهش ندم مدام گریه میکنه شب تا صبح بیداره 

کسی همچین تجربه ای داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به من گفت بلند شو بچه رو رو دست بگردون همش که گشنش نیست شیر میدی اگه وزنگیریش خوبه فعلا مشکل نداره کم ولی زود به زود شیرش بده فقط بگم که کارت در امده تا ۶ ماه فقط روت بالا میاره ها

وقتی برمیگردونه یعنی زیادی خورده اون ولع میک زدنش ممکنه بخاطر دل درد باشه بهش پستونک بده من برا پسرم همین کار رو میکنم

خدا جونم شکرت برا هدیه ای که بهمون دادی 😍 خودت برامون حفظش کن 😊 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

احتمالا دلدرده

چون نافشم درگیره فعلا

شکمشو ببند

بمال شکمشو ب جهت عصربه های ساعتو برعکس

بزار رو شونت تند تند عاروقشو بگیر

خوابیده ام فعلا شیر نده اصلا

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
بهش پستونک بده چون همش دلشون میخواد میک بزنن ولی گرسنشون نیست بخاطر اون بالا میاره پستونک براش خوبه ...

اصلا پستونک نده دل درد میاره آدمی که بخواد با پستونک بچه آرم کنه همون بهتر بچه نیاره مگه چه گناهی کرده طفل معصوم

چه ربطی داشتن به هم بچه شیرشو خورده سیر شده همه چیزش مرتبه ولی غر میزنه اونم با پستونک اروم میشه حال ...

یه تیکه پلاستیکو ادم خودش بکنه دهنش هی میک مبزنه بعدا میفهمه گناه بچه چیه