2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تیکه پلاستیکو ادم خودش بکنه دهنش هی میک مبزنه بعدا میفهمه گناه بچه چیه

رو چشم فقط بیزحمت یه دستور مرقوم بفرمایید این کارخونه پستونک سازی مضخرف رو که این همه پدر و مادرا رو وادار به گناه میکنن تعطیل کنن

از قضا به لطف پستونک و ارامشی که به بچه میده ۶تا بچه های اوردم

هر کسی یه طرز فکری داره شایدم من زیادی دارم دخترمو لوس بار میارم به هر حال خدا بچه هاتون رو ام حفظ کنه فقط استارتر اگه پستونک دادی از این جینگول خوشگلاش بخر من عاشقشونم

رو چشم فقط بیزحمت یه دستور مرقوم بفرمایید این کارخونه پستونک سازی مضخرف رو که این همه پدر و مادرا رو ...

این همه چیز مضر تولید میشه دلیل بر مصرفش که نمیشه مثلا نوشابه و صدتا چیز دیگه هر چیزی که تولید میشه که مناسب نیست

اصلا پستونک نده دل درد میاره آدمی که بخواد با پستونک بچه آرم کنه همون بهتر بچه نیاره مگه چه گناهی کر ...

واااا اين چرت و پرتا چيه ميگيد؟مثل ادمهاي صد سال پيش حرف ميزنيد مگه تو غاريد؟الان دكترا ميگن از يك ماهگي به بعد پستونك بديد بچه ارامش ميگيره خود خدا وقتي بچه تو شكمه مادرشه مكيدن انگشت و يادش ميده و بچه وقتي بدنيا مياد برحسب عادت ميخواد يه چيزي و ميك بزنه و خيلي هم به كوليك نوزاد كمك ميكنه لطفا كمي مطالعه

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
اصلا پستونک نده دل درد میاره آدمی که بخواد با پستونک بچه آرم کنه همون بهتر بچه نیاره مگه چه گناهی کر ...

کی این حرف مزخرف رو زده؟؟؟ شما پستونک مارک خوب به بچت بده هیچ مشکلی برای فک و دهانش پیش نمیاد این چرندیات مال افراد بی سواده. والا من از روز اول به پسرم پستونک دادم خیلی هم خوب بود هیچ مشکلی هم نداشت

بچه شما رفلاكس و كوليك داره نبايد شير زياد بديد گريه ميكنه به خاطر گرسنگي نيست رفلاكس باعث ميشه معدش بسوزه شما شير ميديد اروم ميشه درباره شير برميگرده ميسوزونه جيغ ميزنه بايد كم كم شير بديد تو فاصله هاي كوتاه اروغش و بگيريد تو سطح شيب دار بخوابونيدش براي گرفتن اروغ بيست دقيقه تو بغل عمودي نگه داريد زير باسنش و بگيريد خودش اروغ ميزنه دكتر حتما ببريد هم اموزش بده بهتون هم اگر دارو لازم داره بگيريد در ضمن بايد رژيم بگيريد اگر شير خودتون و ميديد پروتيين گاوي لبنيات مغزها سس ها زعفرون ممنوعه و اگر شير خشك ميديد بايد شيرخشك مخصوص بديد

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
کی این حرف مزخرف رو زده؟؟؟ شما پستونک مارک خوب به بچت بده هیچ مشکلی برای فک و دهانش پیش نمیاد این چر ...

آدمی بیسواده که پلاستیک بکنه دهن بچش و اصلا به مارک ربطی نداره شما خودت یه لحظه فک کن هی هوا قورت بده دلت درد نمیگیره کاملا سلیقه ایه من نمیپسندم پستونک رو و همیشه میگم که تنها وسیله سیسمونیم که بلا استفاده موند پستونک و شیشه شیره بقیه چیزا به دردم میخوره بهتره وقتی میخوای تایپ کنی دقت کنی که از چه کلماتی استفاده میکنی پستونک دادن مگه بی سواد و با سواد داره

آدمی بیسواده که پلاستیک بکنه دهن بچش و اصلا به مارک ربطی نداره شما خودت یه لحظه فک کن هی هوا قورت بد ...

نه آخه همچین میگی که انگار شما از مضراتش خبر داری. فقط داری کور کورانه میگی بده. اگه یکم سوادتو بالا میبری میفهمی که اون ی تیکه پلاستیک نیست. اصلا شما نده. شما مادر خوب ما مادر بد که به قول شما بچه بدنیا میاریم به هوای پستونک. طفلییییی بچه هامون

واااا اين چرت و پرتا چيه ميگيد؟مثل ادمهاي صد سال پيش حرف ميزنيد مگه تو غاريد؟الان دكترا ميگن از يك م ...

من در مورد همخ کار برای بچم اول مطالعه میکنم اما پستونک رو به هیچ وجه نمیتونم بپزیرم که واسه راحتی خودم پستونک بدم به بچه من انقد دخترمو بازی میدادم که الان بغلی شده اما پستونک نه اتفاقا همون آدم های صد سال پیش من دیده بودم تا ۷ سالگی پستونک تو حلق بچه میکردن