2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست
نه آخه همچین میگی که انگار شما از مضراتش خبر داری. فقط داری کور کورانه میگی بده. اگه یکم سوادتو بالا ...

بله که نمیدم من گفتم بهتره بچه رو با چیز دیگه آروم کرد مثلا محبت الان یکی از اقوام من پستونک دهن بچه میکنه بچه خوابش میبره در نمیاره دوباره حیونکی بیدار میشه میخوره بیهوش میشه واقعا دلم میسوزه

بله که نمیدم من گفتم بهتره بچه رو با چیز دیگه آروم کرد مثلا محبت الان یکی از اقوام من پستونک دهن بچه ...

آره راست میگی ما نمی دونیم محبت چیه پس تو گریه بچه ندیدی. وقتی گریه می کنه و ساکت نمیشه وقتی بیخودی بهونه میگیره. به جای شیر با ی پستونک چند دقیقه آروم میشه در هر حال من با شما بحثی ندارم‌ شما برو محبتتو بکن ایشالا موفق باشی دیگه هم ریپلای نکن لطفا. ضمنا ایکه پستونک نمیدی اصلا مهم نیست فقط سعی نکن دیگرانو با افکار پوچت قانع کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در مورد همخ کار برای بچم اول مطالعه میکنم اما پستونک رو به هیچ وجه نمیتونم بپزیرم که واسه راحتی خ ...

شما حالت خوبه؟راحتي مادر چيه؟مگه مادر ميتونه بخاطر راحتي خودش در حق بچش ظلم كنه؟اتفاقا ظلم و شما كردي كه بچه بيچاره اونهمه بيتابي و گريه كرده فكر كردي داري در حقش خوبي ميكني و اگر مطالعه داشتي مي فهميديد كه پستونك براي ارامش بچه چقدر خوبه و تا ١٨ ماهگي مجازن به خوردنش و كسايي پستونك نميدن كه نميخوان دو روز سختي بكشن براي گرفتن پستونك يا به قول شما تا هفت سالگي ميزارن بخوره يعني چند ماه بچه رو عذاب ميدن كه يه موقع خداي نكرده موقع گرفتنش سختشون نشه...

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
آدمی بیسواده که پلاستیک بکنه دهن بچش و اصلا به مارک ربطی نداره شما خودت یه لحظه فک کن هی هوا قورت بد ...

ولي شما كاملا مثل ادمهاي بيسواد و ببخشيد عقب مونده صحبت ميكنيد از اينا كه شيرخشك و حروم ميدونن و پستونك و پلاستيك...شما پستونك و گذاشتي تو دهنت بعد ديدي داري هوا قورت ميدي؟!دوستمون درست ميگه خيلي به ماركم ربط داره الان پستونكاي ارتودنسي هست براي اينكه دهن و فك بچه اسيب نبينه ...حالا به هر صورت شما فكر كن كار درستي كردي و خوش بحالت فقط لطفا ندونسته نيايد نظر بديد و بگيد كسي ميخواد پستونك بده مادر نشه بهتره چون منم فكر ميكنم كاش شما مادر نشده بودي كه يه طفل معصوم و با ناداني عذاب بدي....و در اخر اينكه فقط شما بلدي محبت كني بقيه تنبيه ميكنن نوزادشون و كه اروم نميشه😂

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
ولي شما كاملا مثل ادمهاي بيسواد و ببخشيد عقب مونده صحبت ميكنيد از اينا كه شيرخشك و حروم ميدونن و پست ...

وای دوس عزیز من از پریشب اعصابم بهم ریخته من اصلا دوس ندارم کسی ازم دلگیر باشه و حرفتون که گفتین ای کاش خدا بهت بچه نمیاد خیلی ناراحتم کرده معذرت میخوام که بابت ناراحتیتون شدم والا حرف این نکبتا که تو بهداشت هستن روم تاثیر گذاشته بود من اوایل یکی دو بار به دخترم پستونک دادم بعد تو بهداشت گفتن نه پستونک باعث میشه بچه در آینده دهنش بو بده ال بشه بل بشه کلی معایب گفت براش بعدش من گفتم اخه بچه نا آرومه بهم گفت مادری که بخوای الان بچتو با پستونک آروم کنی آینده میخوای چیکار کنی و این یک جور اعتیاده انجوری بچه عادت میکنه به همه چی اعتیاد پیدا کنه واقعا من فکر میکردم حرفاش صحیح و روم تاثیر گذاشت و کامل پستونکو گذاشتم کنار حالا من نمیگم شما درست میگی یا ایشون ولی در کل خواستم معدرت خواهی کنم چون واقعا من قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم

وای دوس عزیز من از پریشب اعصابم بهم ریخته من اصلا دوس ندارم کسی ازم دلگیر باشه و حرفتون که گفتین ای ...

منم دلم نمی خواد کسی از دستم ناراحت بشه ولی بعضی حرفا دل آدم و می‌شکنه شما خودت مادری میدونی تقریبا همه زنها آرزوی مادر شدن دارن و خیلی کم پیش میاد مادری بهترین و برای بچش نخواد وقتی شما اونجوری گفتی آدم به خودش میگه این همه زحمت میکشم که بچم راحت باشه اونوقت یکی میاد میگه .......ولی الان فهمیدم شما ناخواسته این حرف و زدید خدا خودش نگهداره همه بچه ها و مادرها باشه 🙏