2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم افسرده شدم...عین پیرزنا هی باید گوشه خونه بشینم..ه

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 83 پست
امروز مهمونی بودم..همه رفتن بیرون ...من تنها با دخترم تو خونه نشستیم..میخواستم بزنم زیر گریه همونجا

به حرف دیگران اهمیت نده لباس گرم بپوش برا بچه ات تو هم برو گردش دخترت هم کمکم با بیرون رفتن حال و اخلاقش بهتر میشه 

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ سالمه

خب دیگه من هم سن شما بودم یک بچه تقریبا ۲ ساله داشتم حامله هم بودم بیرونم تا دلت بخواد میرفتم یکم سختی داره ولی شدنیه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
کاشکی یکم بیشتر میفهمیدم راجبه بچه داری...بعد بچه دار میشدم...خاک تو سرم

واااای عزیزم پس منکه هنوز نوزده سالمم نشده و یه پسر ده ماهه دارم باید چی بگم.... هم تو دوران بارداری درسمو ادامه دادم هم الان به کارایی که دوس دارم میرسم ...وقتایی که شوهرم هس میدم اون بچه ارو نگه داره بهش میگم حالا نوبت توئه بچه ارو داشته باشی من به کارام برسم

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 
منم همینم. شهر غریب هم هستم. دارم دق میکنم تنهایی گوشه خونه. 

من هم تنهام و غریب تو مشهد فقط مادرشوهرم اینا هستن

من هم تنهام و غریب تو مشهد فقط مادرشوهرم اینا هستن

من هیچکس اینجا پیشم نیست. هیچکسسسسس. شوهرم هم بنده خدا 7 صبح تا 9 شب سرکاره. هیچ کاری نميتونم بکنم. ميخوام برم باشگاه نميشه. ميخوام برم بیرون نميشه. ميخوام برم کلاس نميشه. هیچکس نیست نیم ساعت بچمو نگه داره استراحت کنم یا يه باشگاهی چیزی برم. اصلا دارم افسردگی میگیرم افتضاح. 

خوشبحالت...خب تو خونه چیکار کنم حوصله ام سر نره؟

توی هیچ چیزی سررشته نداری خیاطی آشپزی کامپیوتر خوندن کتاب های زبان انگلیسی. بافتنی نقاشی شیرینی پزی و... به هیچکدوم علاقه نداری؟؟؟ 

توی هیچ چیزی سررشته نداری خیاطی آشپزی کامپیوتر خوندن کتاب های زبان انگلیسی. بافتنی نقاشی شیرینی پزی ...

ارایشگری دوس دارم..ولی میخواستم کلاسشو برم که دیگه با بچه نشد

من هیچکس اینجا پیشم نیست. هیچکسسسسس. شوهرم هم بنده خدا 7 صبح تا 9 شب سرکاره. هیچ کاری نميتونم بکنم. ...

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم اما هر طور شده با بچه ات هم شده برو بیرون . حالا که نمیتونی بری باشگاه تو خونه با ویدیوهای مختلف ورزش‌کن یا برقص دلت وا میشه 

من ٢٤ سالمه دوتا بچه كوچيك دارم بزرگه هنوز سه ساله نشده كوچيكه هنوز يه ماهه نشده ......

امريكا زندگي ميكنم ولي كنج خونه پوسيدم ......

شوهرم همش ميگه بريم بيرون چيزي نميشه ولي من قبول نميكنم ميگم نكنه سرما بخوره بعدش بيشتر اذيت بشم ....

با اينكه تازه زايمان كردم پا شدم همه كارامو انجام دادم تا بچه ميخوابه منم يا جاروبرقي ميكشم يا پسر بزرگترو حموم ميكنم يا ميرم كمدارو مرتب ميكنم يا هم اشپزي بين هر كارمم اگه بيدار بشه بايد برم شير بدم شبها هم خسته ميخوابم نصف شب دوبار پاميشه شير ميخوره و سه بار هم دايپرز شو عوض ميكنم ......

دوماه ديگه هم ميرم تركيه خونه خواهرم يه ساله همش ميگه بيا تنهايي اونجا پوسيدي خسته شدم ديگه حال و هوام بايد عوض بشه ........

شما هم برو مسافرت باز خوبه بچت نه ماهشه .....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان