2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم افسرده شدم...عین پیرزنا هی باید گوشه خونه بشینم..ه

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 83 پست

من پارسال این موقع بچه ام سه ماهش بود تو پتو میپیچیدمش اگه هوا زیاد سرد بود میذاشتم تو کیسه خواب یه پارچه نازکم رو صورتش میذاشتم میرفتیم بیرون یا بغلش میگرفتیم یا تو کالسکه میذاشتیم یکی دو ماهش بود رفتیم برف بازی نوبتی نگهش میداشتیم 

الانم که یه سال و خورده ایه کلی لباس میپوشونم کیسه خوابشو میذارم تو کالسکه و پتو میندازم روش میبرمش بیرون اصلا دو روز بچه رو بیرون نبرم لجباز و بیحوصله میشه عشق بیرونه همیشه هم تو کیفم بیسکوییت مادر و آب دارم بیرون رفتیم گرسنه اش شد بهش میدم 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
پس من چرا اینقدر ضعیفم؟چرا حس میکنم زندگیم داره الکی تموم میشه ؟چرا نمیتونم از بودن کنار دخترم لذت ب ...

عزيزم شما افسردگي بعد از زايمان گرفتيد .

نگهداري از بچه كار آسوني نيست ولي عشق مادري هم چيز كمي نيست . من توي سرماي -٢٨ دختر تازه متولد شدم رو ميبردم بيرون .روي كالسكش رو كاور بكش و باهاش برو بيرون .يا برو پاساژ ها و محل هاي پوشيده كه كمتر سرد باشه .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2441484/شعله-زرد-های-نذری-دخترم-خانوما-توروخدا-واسه-آرامش-دلم-دعا-کنین

عزیزم این تاپییکو بخون

دختر من 19 ماهشه. منم مثل شما انقدر خسته و عصبی بودم که خدا میدونه. شبا اصلا خوب نمیخوابه. انقدر کلافه بودم همش سرش داد میکشیدم شب و روز

یه هفته پیش این تاپییکو دیدم دلم لرزید

دیگه جرات ندارم یه ذره صدامو بالا ببرم

صلوات
عزيزم شما افسردگي بعد از زايمان گرفتيد . نگهداري از بچه كار آسوني نيست ولي عشق مادري هم چيز كمي نيس ...

من خودم میدونم که میشه...ولی اطرافیان کاسه داغ تر از آش ان...میگن داری در حق بچه ظلم میکنی...یا اگه ببرم بیرون خدای نکرده سردش بشه تا یک ماه بهم حرف میزنن

من خودم میدونم که میشه...ولی اطرافیان کاسه داغ تر از آش ان...میگن داری در حق بچه ظلم میکنی...یا اگه ...

اهميت نده 

تو دوستان همينجا خانمي هست با بچه يكساله بارداره و سر كار هم ميره 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
حسرت چی؟

حسرت این که یه روزی بزرگ میشه دیگه پیشت نیست 

هر وقت بخوای بغلش کنی بوش کنی ببوسی 

انقدر بزرگ میشه که دیگه روت نمیشه یه دفعه ببوسیش 

نمیدونم پسر یا دختر ولی یه روزی ازت جدا میشه چه پسر چه دختر مهمون خونمونن 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
شما هم اون تاپییکو بخون

خیلی وقته تاپیکای اون خانومو دنبال میکنم روحیمو خرابتر کرده ایکاش از اول تو اون تاپیک نمیرفتم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست