2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم افسرده شدم...عین پیرزنا هی باید گوشه خونه بشینم..ه

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 83 پست
ارایشگری دوس دارم..ولی میخواستم کلاسشو برم که دیگه با بچه نشد

خب فعلا تا بچه ات کوچیکه سعی کن تو خونه ارایشگری رو مطالعه داشته باشی درباره اش و به کارای دیگه غیر از آرایشگری هم فکر کنی که خودتو از این بیکاری نجات بدی

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم اما هر طور شده با بچه ات هم شده برو بیرون . حالا که نمیتونی بری باشگاه تو ...

بخدا بهانه گیری نمیکنم. ولی دلم وا نميشه. دلم ميخواد برم بیرون 4 تا آدم ببینم. یک ساله ميخوام برم کلاس اما با بچه هنوز وقت نشده. حالا حالا ها هم قطعا درگیرم ديگه. یعنی پشت دستمو داغ کردم که ديگه غلط کنم بچه بيارم انقدر که تنهایی سختی کشیدم.😔😔😔

من ٢٤ سالمه دوتا بچه كوچيك دارم بزرگه هنوز سه ساله نشده كوچيكه هنوز يه ماهه نشده ...... امريكا ...

پس من چرا اینقدر ضعیفم؟چرا حس میکنم زندگیم داره الکی تموم میشه ؟چرا نمیتونم از بودن کنار دخترم لذت ببرم؟همیشه دوس داشتم یه زن خونه دار نشم...دوس داشتم برم سرکار ..ولی حالا خونه نشین شدم تو یه شهر غریب

خب عزیزم هنوز کوچیکه نی نی😍😍😍

این روزا هم خیییلی زود میگذره ، 

خب شاید هواسرد باشه ومنم دوست داشته باشم بیرون برم ولی وقتی فکرمیکنم  بچه که مریض بشه من بیشتر اذیت میشم ترجیح میدم نرم!!!!

خلاصه مادرشدن همینه دیگه ،با خنده هاش و شیطنتاش عشششششق کن عزیزم💓💓💓💓💓

بخدا بهانه گیری نمیکنم. ولی دلم وا نميشه. دلم ميخواد برم بیرون 4 تا آدم ببینم. یک ساله ميخوام برم کل ...

میگم یه پیشنهاد اگه وضع مالیت خوبه برو باشگاه اما بابچه ورزش نکنی هم چهار تا ادم میبینی دلت وا میشه کلاس رقص برو که حتی بتونی بچه به بغل هم برقصی خیلی خوب میشه اینطوری

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 
مثل همیم پس...

آره فدات شم. تنها نیستی. من که ديگه زندگیم رو هم داره تحت تاثیر قرار ميده انقدر بی حوصله و بداخلاق شدم. ولی هر چی فکر میکنم هیچ راهی پیدا نمیکنم که شرایط رو تغییر بدم. با پسرمم که میرم بیرون دق ميده آدمو انقدر ميره اينور و اونور. یعنی چشم نميتونم ازش بردارم. يه مغازه نميتونم برم. فقط حرص میخورم و خسته برميگردم خونه.

پس من چرا اینقدر ضعیفم؟چرا حس میکنم زندگیم داره الکی تموم میشه ؟چرا نمیتونم از بودن کنار دخترم لذت ب ...

باید به خودت امیدهای مثبت بدی منم گاها همین فمرها میاد تو سرم اما هربتر خودمو مشغول چیزای جدید میکنم

میگم یه پیشنهاد اگه وضع مالیت خوبه برو باشگاه اما بابچه ورزش نکنی هم چهار تا ادم میبینی دلت وا میشه ...

باشگاههای اطراف خونمون رو پرسیدم عزیزم. هیچکدوم بچه کوچیک راه نميدن. آخه پسر من دو سالشه. ببرمش باشگاه هم فقط باید دنبالش بدوام که خرابکاری نکنه. 

آره فدات شم. تنها نیستی. من که ديگه زندگیم رو هم داره تحت تاثیر قرار ميده انقدر بی حوصله و بداخلاق ش ...

ببرش پارک یا زمین بازی تا انرژیش تخلیه شه بالاخره اونم نیاز به تحرک داره

آره فدات شم. تنها نیستی. من که ديگه زندگیم رو هم داره تحت تاثیر قرار ميده انقدر بی حوصله و بداخلاق ش ...

چند وقتشه؟ البته شوهرمم اصلا درکم نمیکنه حس میکنم دیگه دوسم نداره ..واس همین بدتر حالم گرفته میشه

نی نیت که بزرگ شده راحت باش ببرش بیرون گردش جفتتون بهتون خوش میگذره به حرف هیچ کسی هم توجه نکن فقط خوب لباس تنش کن یکم باد بهش بخوره که اشکال نداره بندش ضعیف میشه اگه همش تو خونه باشه.من پسر کوچیکم ۹ ماهشه همیشه با هم میریم بیرون

باشگاههای اطراف خونمون رو پرسیدم عزیزم. هیچکدوم بچه کوچیک راه نميدن. آخه پسر من دو سالشه. ببرمش باشگ ...

واای..تو دوسالشه اینجوری میگی...پس من هنوز خیلی راهم مونده...دیگه تا دخترم بزرگ شه من پیر میشم

ببرش پارک یا زمین بازی تا انرژیش تخلیه شه بالاخره اونم نیاز به تحرک داره

لعنتی بخاطر زمستون دست و پام بسته است. هوا سرد، آلودگی هوای تهران، ویروسای مختلف، الان ببرمش پارک که از سرما نميتونه هیچ کاری کنه. خانه بازی هم دو بار بردم. هر دو بار ویروس گرفت دو هفته اسیر شدم. ديگه گفتم اسیر خونه باشم بهتره تا اسیر مریضی. باز بهار بشه اوضاع بهتر ميشه یکم.