2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم افسرده شدم...عین پیرزنا هی باید گوشه خونه بشینم..ه

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم همه ی کسایی که تا حالا مادر شدن و حتی قراره از این به بعد مادر بشن همه ی این چیزا که گفتی را داشتن

من هم مث خودت بچه کوچیک دارم خیلی وقتا شده قید بیرون رفتن را زدم یا رفتم و اذیت شدم اما این حرفا رو نباید زد

بچه ها بی پناهن پناهشون ما هستیم گناه دارن 

اینجور نمیمونه که خوب میشه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
درست میشه بچت کوچیکه هنوز بعدا دوباره بر میگردی سر زندگی قبلیت

امروز مهمونی بودم..همه رفتن بیرون ...من تنها با دخترم تو خونه نشستیم..میخواستم بزنم زیر گریه همونجا

ای بابا نه ماه خوبه دیگه، تازه بچه تا راه نرفته راحتی بخوای جایی بری ،یکی دو ماه دیگه هوا خوبه بیرون میری ،به خونه رسیدنم که وقتی خوابه کاراتو انجام بده ،باید خودت مدیریت کنی عزیزم نذار افسرده بشی 

جای من بودی چیکار میکردی،با دو تا بچه ی کوچیک ولی کم کم اذیتاش کمتر میشه ولی سعی کن بیرون بری،هر چقد بیشتر بچتو جاهای مختلف ببری خوش اخلاقتر میشه

شاد و خندان باشید   فعلا همین به ذهنم رسید  
نه ماهشه..شوهرم بیشتر وقتا سرکاره...خودمم تنهام کسی کمکم نیس

بچه اتو لوس و پاستوریزه بار نیار عزیزم بزارش تو کالسکه برو بیرون . گاها ببرش خونه ی مادرت یه یک ساعت خودت برو هر جا دوس داری منم یه مدت همینطوری بودم ولی هیچکس جز خود آدم نمیتونه مشکل خودشو حل کنه زیاد تو خونه بچه اتو بغل نکن که بغلی شه . بزار همش به حال خودش باشه دورشو اسباب بازی بریز خودت برو کارای خودتو انجام بده یا بعضی وقتا کنارش دراز بکش و استراحت کن و چشماتو ببند و ریلکس کن یا کتاب بخون از همه ی لحظات استفاده کن خودتو حروم بزرگ شدن بچه ات نکن از کنارش بودن لذت ببر و در عین حال خودتم با زندگیت حال کن .... 

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 

لابد سن خودت کمه

چند سال داری

شور و شوق بیرون رفتن و گشت و گذار داری هنوز

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

والا همه سختی دارن من امشب خسته شدم باهمسرم و دوتا بچه رفتم سینما ادم که نمیشه پا سوز بشه خودشم ادم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!