2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم افسرده شدم...عین پیرزنا هی باید گوشه خونه بشینم..ه

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 83 پست
واای..تو دوسالشه اینجوری میگی...پس من هنوز خیلی راهم مونده...دیگه تا دخترم بزرگ شه من پیر میشم

آره فدات شم. تقریبا تا 3 سالگی همينه اوضاع. تا عقلشون برسه. آدم بتونه روزی 2،3 ساعت لااقل بذاره مهدی جایی تا کم کم اوضاع درست شه. تازه الان به نظرم اوضاع سختتر شده. چون بیرون میریم بهانه گیری میکنه،  لجبازي میکنه، دستشو نميده بهم، باید 4 چشمی مواظبش باشم که خدایی نکرده جایی نره گم بشه، اگه جایی ماشینی اسباب بازی ببينه با بدبختی اون قسمت از خيابون رو رد میکنم که نبينه. کلا بساطی دارم تنهایی.

لعنتی بخاطر زمستون دست و پام بسته است. هوا سرد، آلودگی هوای تهران، ویروسای مختلف، الان ببرمش پارک که ...

آره من خودم منتظرم بهار شه خودمم کلی حوصله ام پوکیده . دلم میخواد برم پارک با پسرم قدم بزنیم البته اگه راه بره😂

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم. این فکرو نکن. چون خسته ایی اينجوري حساس شدی.

قبلام همینجوری بود باهام ولی الان اون یه حرف میزنه من بدتر بحث میکنم...یه حالیم که نمیدونم باید چیکار کنم که خوب شم...هر چی بیشتر تلاش میکنم بدتر غرق میشم

آره من خودم منتظرم بهار شه خودمم کلی حوصله ام پوکیده . دلم میخواد برم پارک با پسرم قدم بزنیم البته ا ...

تو الان بیرون میری؟از اینکه خونه داری ناراحت نیستی؟دوس نداشتی بری سرکار؟

قبلام همینجوری بود باهام ولی الان اون یه حرف میزنه من بدتر بحث میکنم...یه حالیم که نمیدونم باید چیکا ...

ببین هر چی ميگي انگار داری از زبون من حرف میزنی بخدا. حستو کاملا درک میکنم. کدوم شهری؟ 

پس من چرا اینقدر ضعیفم؟چرا حس میکنم زندگیم داره الکی تموم میشه ؟چرا نمیتونم از بودن کنار دخترم لذت ب ...

به خودت تلقين نكن عزيزم منم اول همين فكرارو ميكردم داشتم نابود ميشدم كم كم هر روز اينقدرررررررر بر عكس افكارمو با خودم تكرار كردم كه ديگه باورم شده خيلي عاليه خيلي بهتر شدم ......

شما هم بهتره به خودت يه تكوني بدي بچت بزرگه ماشاالله ببرش بيرون چيزيش نميشه بپوشونش قشنگ .....

من با بچه شش ماهه از امريكا تا ايران دو روز تو راه بودم تقريباً يه روز تو هواپيما همش نشسته ولي خوب بچه هام ارومن اذيت نميكنن .....

شما هم همت كن به خودت و خونه و زندگيت برس گل و گياه بگير تو خونت واسه روحيت خيلي خوبه .......

وقتي كنار بچتي سعي كن باهاش عشق كني و دائم بخندي و باهاش حرف بزني .......

اينطوري بهتره ....

🌸♥️

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
ای جانم. ايشاالله که تا اون موقع کلی برات تاتي تاتي کنه.😍😍😍

مرسی عزیزم ان شاالله

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 
تو الان بیرون میری؟از اینکه خونه داری ناراحت نیستی؟دوس نداشتی بری سرکار؟

سر کار نه ولی الان کلاسایی که دوس دارم شرکت میکنم مادرشوهرم گاها کمک میکنه بچه ارو میزارم پیش شوهرم البته اگه باشه سعی میکنم خودمو مشغول کنم. خونه داری اذیتم نمیکنه وای نمیخوام در این حد محدود بمونم 

سر کار نه ولی الان کلاسایی که دوس دارم شرکت میکنم مادرشوهرم گاها کمک میکنه بچه ارو میزارم پیش شوهرم ...

ولی

منم بچم ۱۷ ماهشه افتادم  گوشه خونه افکار بیخودی سراغم میاد کم کم دارم افسردگی میگیرم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست