2777
2789
عنوان

حرفی خوبی زدم به شوهرم⁉️

606 بازدید | 41 پست

دیروز رفته بودم خونه مامانم اینا 

نوه داییم به دنیا اومده بود 

زنگ زدم به شوهرم که من میرم اونجا (خونه پسر داییم)

گفت،  باشه برو 

چند دقیقه دیگه زنگ زد گفت، نه نرو ، گفتم چرا؟ گفت نرو

اومد که دنبالم بریم ، ازش پرسیدم چرا مامانت گفته نباید بره؟ (من مطمعن بودم که مامانش گفته نه نره ، و اینم بگم با مادر شوهرم زندگی میکنیم تو یه خونه)

اونم گفت نه مامانم نگفته 

گفتم چرا گفته بگو چرا گفت زهرا نره 

آخرش گفت که،  مگه تو رو واشه پاگشا دعوت کردن که تو میخوای بری ؟ (ما اصلا رسم نداریم پاگشا دعوت کنیم هچ مامان من هیچ کدوم از بچه هایی داییمو پاگشا نکرده ، پس ما هم انتظار نداشتیم) 

معلوم بود حرف مادر شوهرم بود 

منم گفتم

تا کی میخوای طبق نظر دیگران حرف بزنی، چرا خودت بزرگ نمیشی، من اگه میدونستم زنگ میزدم به مامانت از مامانت بپرسم، از تو نمیپرسیدم ، بعد گفتم ، شوهر من کیه، من دوتا شوهر دارم؟ تو و مامانت؟ 

این حرفا رو تو راه بهش گفتم 

بعدش اومدیم خونه دیدم ناراحته 

پرسیدم چرا ناراحتی؟ چیزی شده 

گفتم نمیخوام ناراحت بخوابی اگه چیزی شده بگو 

بعدش بغلش کردم ، که ناراحت نباشه یا قهر نکنه 

نباید رو میدادم بهش؟ 

فشنگ حرفامو گفتم بهش؟ 

باید میزاشتم همینجوری ناراحت مرگشو بزاره؟

turk Giziam

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همسرت حق داره که بابت پاگشا نکردن ناراحت باشه به هرحال شما رسم ندارید اونا داشتن دلیل نمیشه . برعکسشم بود حتما خودت ناراحت میشدی اما درمورد نظر دادن مادرشوهرت یکبار منطقی حل و فصلش کنید