2777
2789
عنوان

واقعا به غیر از ......

912 بازدید | 59 پست

عنبر نسا و دمنوش و سرکه ونمک و جوش شیرین و عسل و سیر و خوردن 6ماه قرص و انواع ....نیدازول ها چیزی هست برای رفع عفونت......اصلا تا حالا کسی خوب شده؟؟؟؟لطفا دریغ نکنید

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی شاید زیاد میخوری عفونتای رحمی ممکنه ازونم باشه یکم خنکی بخور مثل خاک شیر

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

اگه منظورت عفونت زنونس اره

من پوست انارو خوب میشورم و اون پوست سفیدشو میکنم

میزارم روی شوفاژ چند روز خشک میشه بعد آسیاب میکنم و پودرشو ریختم توی ظرف در بسته و داخل حموم گذاشتم

هفته ای دوبار میریزم اندازه دو قاشق توی تشت آب ولرم و میشینم توش یه ربع تا نیم ساعت

هم عفونتو از بین نیبره

هم ت.ن.گ کننده واژنه

راضی به اگر ، شاید ، هر چیز که پیش آید ...