2777
2789
عنوان

ازدواج با فردی ک پدر و مادر نداره

658 بازدید | 44 پست

من با ی اقایی در ارتباطم مدتیه😑 خیلی فهمیده و با درک شعوره انقدر خوبه ک گاهی فکر میکنم این ادم نعمت خداست برای من. تو بچگی پدر مادرشو از دست میده و با عمه و عموهاش تو خونه پدر بزرگ و مادر بزرگش بزرگ شده اما خب اوناهم ب رحمت خدا رفتن و الان تنهاست،ولی خوب تربیت شده خیلی مسئولیت پذیره …ولی پدرم چون این اقا تنهاست مخالف ازدواجمونه،پیش مشاور هم رفتم اما کمکی بهم نکرد. میخاستم بدونم ازدواج با ادمی که تنهاست چه سختیایی دارع،راستشو بگم بیشتر از همه نگران مسخره شدن توسط بقیه هستم ک بگن تو ک اینهمه خاستگار داشتی چرا همچین کسی رو انتخاب کردی و از این قبیل بی حرمتی ها میترسم.لطفا بهم هیت ندید من واقعا تلاش کردم برام مهم نباشه اما ب سبب تربیت این چنینی برام تقریبا غیر ممکنه،چیکار باید بکنم بنظرتون!؟ چون پدرمم مخالفه ی مقداری اعتماد ب نفسم پایین اومده و فکر میکنم این انتخاب غلطه..نظرتون چیه😑😐❤️توروخدا کمک شما بودین چیکار میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی طرف رو بخاطر فوت پدر مادرش مسخره کنن .یا خدااا😱همکارم بچه پرورشگاه بوداما همسرش واسش میمرد بس ...

متاسفانه همچین فامیلای بیشعوری دارم و واقعا ازشون میترسم😐 

پدرت ک راضی شد بعد تاپیک بزنخانواده راضی نباشه تا اخر سختههههههههه

این تاپیکو‌ گذاشتم ب دور از تعصب خانواده شاید حقیقتو بهتر ببینم🙂پدر میگن بهش بله بدی میری دیگ نمیای.مثل همون پسر بی کس و کار میکنمت ، دارم فکر میکنم کدوم طرف وایستم… 

پدرت ک راضی شد بعد تاپیک بزنخانواده راضی نباشه تا اخر سختههههههههه

☹️ راضی نمیشن ابدن بمن گفتن اگ ب اون بله دادی مثل همون ادم بی کس و کار میشی ن پدری داری ن مادری😑در حالی ک تو این مدتی ک باهاشم از خود پدرم برام بیشتر پدری کرده .دارم فک میکنم کدوم طرف وایسم دو طرف رو نمیشه داشت انگاری

دست خودش بوده مگ

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

هر کاری و هر تصمیمی میگیری قلب بچه مردم و نشکن درست پدرو مادر نداره ولی خدا داره میبینه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️