میخوام امسال کنکور بدم اما مردد شدم چون بچه ها تمام وقتمو میگیرن،اینم بگم یک بار سراسری قبول شده بودم و مهندسم.سابقه کار خیلی خوب دارم ،اما بعداز بچه دارشدنم تقریبا کار کردن برام غیر ممکنه،بخاطر وابستگی به بچه ها،نمیتونم اونا رو دست کسی بسپارم(پرستار)،خانوادم اینجا نیستن بچه هام دو و چهار ساله هستن،لطفا راهنمایی
اخه امید خوبه ولی نه توهم زایی یکسال باید بخونی تا درسا یادت بیاد یا تجربی نبودی اگر بفهمی زیست چیه بعدم تازه باید تست زدن تمرین کنی.اونم مشروط به هشت تا ده ساعت خوندن.بعدم پزشک عمومی الان مریص ندارن همه افتادن تو بوتاکس و زل زدن مگر تخصص بخونی....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیخام فاز منفی بدم ولی خیلی سخته یه ارشد الکترونیک مجرد میشناسم پارسال کنکور داد نشد امسال دومین ساله داره میخونه هیچ کاری هم نداره کمپلت درس میخونه و ازمون میده حتی میوه رو هم مامانش واسش پوست میگیره